Shaiya nabiera nowej wartości

Zapewne większość z was wie że o Aeria Games niemam najlepszego zdania dlatego to co teraz pisze może was troszke zaskoczyć(mnie przynajmniej zaskakuje:D).Wczoraj wieczorkiem z nudów zainstalowalem sobie spowrotem Shaiya i po spaczowaniu nowymi patchami zauwazylem poprawe wileu błędów gry co czynni tegoo MMORPG grywalnym. Lista stwierdzxonych,narazie, przeze mnie poprawek:

-przyśpieszone loadingi

-gra sie nie ścina tak jak kiedyś(tzn w sumie wogóle sie nie scina:P)

-niespotkałem niewykonywalnych questów z powodu braku mobów/npc-ów

-postać nie blokuje sie w texturach

-poprawa grafiki(poprzez rozmycie, ale dzięki temu teraz wygląda naprawde ładnie)

-naprawione pvp tzn. postaci 3-4 lvl-e wyższej da sie zadawać w miare rozsądny dmg

Aeria wyeliminowała większość błędów które mnie od tej gry odrzuciły tak więć powiem szczerze sprawdzcie giere, może warto.......

ps...Gdyby jeszcze poprawić ziemie:)

No broda narobiłeś mi znowu smaka :-P Nie grałem jeszcze w Shaya mimo iż mój realny przyjaciel ją dodał ale coś czasu i ochoty na ściągnięcie nie miałem. Okazało się że nic nie straciłem bo te błędy faktycznie były karygodne. I tu nagle mi wyskakujesz z poprawami i że nadaje się do grania, chyba się zastanowie nad downloadem ^^

dobre :D

z tym,że błedy ,które wymieniłęś nie przeszkadzaly mi az tak bardzo..

powodem,dla ktorego odłożyłem grę, była mała ilośc itemow- mam na myśli szczególnie bronie i armorki.. na high lvlach wszyscy wygladali identycznie,w sumie to nawet na low lvlach tak wygladali...

mozesz popwiedziec cos na ten temat? jakieś zmiany??

No zgadzam się. Grałbym w Shaiye (mam ją zainstalowaną na dysku) gdyby mnie z powrotem nie wciągnął KO :)

W wiekszości gier High Lvl-e wyglądają jak z ataku klonów. Nie gram dostatecznie długo żeby to stwierdzić ale wydaje mi sie żę są na wysokich lvlach sety jakich nie było bo nigdy ich nie widziałem(szczególnie tank który wyglądał jakby miał złotą zborje krzyżowca)

edit: kiedyś nie widziałem to nie wiem czy były wcześniej (grałem w to może 10 dni) ale widziałem juz 2 typy mountów

Shaiya właśnie słyszałem że jest coraz lepszą grą, Na pewno ściągnę i opiszę wrażenia z gry, na razie Patchuje Cabal Online;p

...to ja się dopiszę że w ostatnim patchu zostały dodane nowe sety i nie ma już takiego 'ataku klonów jak niegdyś'.

Zainteresowanych odsyłam do tematu screenów z gry na stronę 5, gdzie Dead zamieścił kilka fotek

Zapewne większość z was wie że o Aeria Games niemam najlepszego zdania dlatego to co teraz pisze może was troszke zaskoczyć(mnie przynajmniej zaskakuje:D).Wczoraj wieczorkiem z nudów zainstalowalem sobie spowrotem Shaiya i po spaczowaniu nowymi patchami zauwazylem poprawe wileu błędów gry co czynni tegoo MMORPG grywalnym. Lista stwierdzxonych,narazie, przeze mnie poprawek:

-przyśpieszone loadingi

-gra sie nie ścina tak jak kiedyś(tzn w sumie wogóle sie nie scina:P)

-niespotkałem niewykonywalnych questów z powodu braku mobów/npc-ów

-postać nie blokuje sie w texturach

-poprawa grafiki(poprzez rozmycie, ale dzięki temu teraz wygląda naprawde ładnie)

-naprawione pvp tzn. postaci 3-4 lvl-e wyższej da sie zadawać w miare rozsądny dmg

Aeria wyeliminowała większość błędów które mnie od tej gry odrzuciły tak więć powiem szczerze sprawdzcie giere, może warto.......

ps...Gdyby jeszcze poprawić ziemie:)