Siemka.
Szukam ekipy do gry Shaiya PL, na serwerze Hespera!
Wymagania
16+ lat
sporo czasu
doświadczenie w mmorpg
(mikro ale nie koniecznie)
Dobrze by było gdyby ktoś miał jakiś większy lvl albo coś.. lub mozna zagrać od 0
Zainteresowani jacys?
Siemka.
Szukam ekipy do gry Shaiya PL, na serwerze Hespera!
Wymagania
16+ lat
sporo czasu
doświadczenie w mmorpg
(mikro ale nie koniecznie)
Dobrze by było gdyby ktoś miał jakiś większy lvl albo coś.. lub mozna zagrać od 0
Zainteresowani jacys?
Siemka.
Ja mogę na Hespera.
Wymagania:
16+ lat - mam 15 i pół ale nie jestem postrzelony ;p
sporo czasu - w weekend jak tylko dobry net i brak nauki to kilka godzin
doświadczenie w mmorpg - no grałem w większości mmorpgów
Dobrze by było gdyby ktoś miał wiekszy lv albo coś ...lub można zagrać od 0 . - bede grał od 0
Pozdrawiam
Ja też jestem zainteresowany grą z wami. Lat 16, mikro mam chociaż coś mi szfankuje i echo idzie. Więc w najbliższym czasie postaram się nabyć nowy.
To teraz pytania, którą ze stron wybieracie ?
raczej light.
Na pewno serwer Hespera bo jest najnowszy!
A stron to raczej jestem za Lightami - łatwiej o PT etc... Co wy na to?
no lajt.
Ja tylko ściągne to zrobimy chary i poexpimy
To teraz uzgodnienia kto kim gra i czym się komunikujemy :] ja się ustawiam na tanka/clera
clerem chyba gra kraken;p ja raczej wezme warriora
Potrzeba nam jeszcze kilku ludzi
Wojownik: KraKeN
Tank: Illyren
Wojownik:
Kler:
Mag:
Mag:
Mag:
Mag:
my rezygnujemy z pracy z tobą kraken bo jestes niezdecydowany , najpierw mowiles ze grasz lukiem , potem klerem a teraz wojem kiedy ja juz woja zarezerwowałem.
Do widzenia dzieciaku, i nie spamuj forum. W sumie nie obchodzi mnie czy będziesz grał czy nie, lama jesteś i tyle.
I nie chce cie widzieć w tym temacie nie będę Ci **wa tłumaczył że łuka mam na pvp o.O..........
mhm po czym powiedziales ze grasz klerem . nie bede znizal sie do twojego poziomu kozaku z neta.
I co tu jeszcze robisz? Powiedziałem coś... wyniesiesz się stąd czy nie? Bo każę zamknąć ten temat i nigdy do niego nie wracać!
Do MODa: Prosze pousuwać ten spam. Dzięki.
Ja chętnie pogram klerem, wtedy we dwóch będziemy mogli też expić :]
Ja tez chetnie zagram, nigdy wczesniej nie gralem ale moge sie dostosowac ;p
Squad teamu do gry ShaiyaPL
Serwer :: Hespera
Nacja :: Light
Kraken: WojownikIllyren: Klerykloczuś: nie wiadomo ;p (zastanawia się, jak już podejmiesz decyzje daj znać)Qeny: TankR3X: Mag
Wszystkich osób proszę o napisanie pod numerem GG: 555750
* swój nick
* postać jaką będziesz grał
Nick:Postać:Wolny czas * dni robocze:(w jakich godzinach) * weekend:(w jakich godzinach)Wiek:
Rezerwuje Maga
* PISAĆ POD NUMEREM GG: 555750 *
U góry macie formę podania, oficjalnie w grupie jest dwóch członków, więc proszę się " rozliczyć ".
Też mógłbym grać ;D
UWAGA!
Dziś dnia 06.12.11 roku wszyscy zainteresowani graniem w Shaiye PL
SPOTYKAMY SIĘ O GODZINIE 18 W MIEJSCU:
KEOLOSEUM || OBOK Fontanny (mistrz Gildii).
(jak tam dotrzeć?
należy udać się do miasta Elfy: Aeg.... Ludzie: Beika, następnie udajemy się do Mistrza Bramy i teleportujemy się do Koloseum, następnie szukamy wielkiej fontanny, a przy niej Mistrza Gildii... Tam będzie na was czekał gracz o nicku -Provoke- lub Provoke będę wojownikiem.)