Shaiya

No więc ma nie typową prośbę... ponieważ zacząłem grać w Shaiyę dzisiaj to normalne jest, że nie wiem co robić, gdzie chodzić... nic nie wiem. Więc jak by ktoś mógł to taka mała rozpiska na początek np. Gdzie expić, jakie questy, gdzie sellać looty... itd. Bardzo jest mi to potrzebne ponieważ wydaję mi się, że Shaiya mi się tak szybko nie znudzi, a chciałbym mieć wszystko obcykane na początek ^^.

Z góry dzięki za pomoc!

Mój nick to Matiixs... serwer Teos.... Pisz ;) Albo gg... Wytłumaczę ci co i jak ;)

Piszcie Tu bo na pewno nie tyko jemu się takie informacje przydadzą a każdemu na privie mówić to samo to żaden sposób.

Tak jak pan up napisał, nie chcę się kontaktować z kimś przez GG, PW, Tlen, AQQ i Bóg wie co jeszcze... tylko chcę taką malutką rozpiskę od myślników; gdzie expić, gdzie sprzedawać i jakie questy, taki poradnik. Nie chcę oczywiście abyście zaraz pisali wszystko do 50lvl ze wszystkimi szczegółami (jak komuś się chce to ofc może xD) tylko taka malutka, nie za wiele, a bardzo mi pomoże.

Z góry dzięki.

ponieważ zacząłem grać w Shaiyę dzisiaj to normalne jest, że nie wiem co robić, gdzie chodzić... nic nie wiem. Więc jak by ktoś mógł to taka mała rozpiska na początek np. Gdzie expić, jakie questy, gdzie sellać looty... itd

Najlepszym sposobem na obcykanie gry jest w niej granie jesli każdy Ci bedzie tłumaczył wszystko co masz zrobić i Ci wszyscy będa podstwawiać to na tacy bedziesz miał 0 przyjemności z gry, ja jakbym był adminem lub moderatorem takie coś bym dawał do kosza dla Twojego właśnego dobra.

//Ale Adminem lub Modem nie jestes... I nie wiem dlaczego chciałbyś to dać do kosza. Różnie ludzie grają. Ja wole mieć obcykane, wiedzieć gdzie iść i co zrobić. Dla przykładu nie cierpie questów. Więc jeżeli cuś to daj mu ktoś rozpiske i bdzie git. - RmK

Luqe jemu nie o to chodziło chciał się po prostu połapać gdzie co jest.

Dla mnie żadną przyjemnością jest tracenie czasu na bieganie po mapie i szukanie właściwego NPC.

W tej grze nie trzeba szukać właściwego NPC... Wszystko na mapce jest oznaczone ;)

Ja tam tylko wyraziłem swoją sugestię czemu sie mnie czepiacie to juz nie wiem i nawet nie chce wiedzieć. Żeby grać w MMORPG trzeba to umiec robić bo to nie jest zaliczane w kategorię wiekową 7+. Róbcie jak chcecie ja sie juz nie mieszam szkoda mi palców....

na jakim serwie gracie w Shaiya?????? i po jakiej stronie :)??

Hari, grają na Teosie po jasnej stronie.

Zależy kto bo ja już nie gram niestety, czasu nie mam.

Tankera też brakło ;( Jakimś cudem gram na SO ;-)

Broda też już pewnie ma nową sympatie :mrgreen:

Ja także przerwałem grę w Shaiya, ponieważ reszta gildi przerwała przygodę. Dodatkowo nimam już czasu jak dawniej...

Ale miło było trza przyznac ;)

Pozdro dla Klanowiczów :)

miałem 30 lvl i mi sie znudzilo ale za to pvp jest bardzo fajne

miałem 30 lvl i mi sie znudzilo ale za to pvp jest bardzo fajne

to zapraszam do gildii RavenS na serwerze Lailah, tam się nudził nie będziesz :)

No więc ma nie typową prośbę... ponieważ zacząłem grać w Shaiyę dzisiaj to normalne jest, że nie wiem co robić, gdzie chodzić... nic nie wiem. Więc jak by ktoś mógł to taka mała rozpiska na początek np. Gdzie expić, jakie questy, gdzie sellać looty... itd. Bardzo jest mi to potrzebne ponieważ wydaję mi się, że Shaiya mi się tak szybko nie znudzi, a chciałbym mieć wszystko obcykane na początek ^^.

Z góry dzięki za pomoc!