Shakes and Fidget - w12 - dziś start!

Jeżeli jest miejsce, to prosiłbym o zaproszenie. :D nick:"Quetto"

Witam! Poproszę o zaproszenie nick: Givoo :)

Nowy podział składek, stworzony przez Ayvrea, wchodzi z dniem 30.09.16:
44-50 -500
40-44 -400
35-39 - 350
30-34 -300
25-29 - 250
20-24 - 200
20> -150
Wiem, że wielu z was wpłaca więcej golda, niż obowiązuje składka i bardzo doceniam wasz wkład w rozwój gildii. Dla wszystkich którzy wpłacają równo z wytycznymi, nie mam nic przeciwko, ale pragnę uświadomić, że dobro gildii jest dobrem was samych. Dodatkowo, jak wielu zauważyło, plan stworzenia gildii złożonej z samych grzybiarzy, odszedł w niepamięć, bo za mało jest takich osób. Jeśli ktoś ma zamiar wpłacić grzyby, robi to z własnej, nieprzymuszonej woli. Wpłacanie grzybów nie zwalnia z wpłacania dziennej składki.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[REKRUTACJA OTWARTA]

Aktualnie w gildii znajduje się 18 osób, ale gotowi jesteśmy przyjąć kilku kolejnych graczy. Oferujemy:

Trener: +72% exp

Skarbiec: +38% gold

+ częste wojny i nietuzinkową atmosferę!

Wymagania:

min. 25 poziom

+ klaser (im wyżej rozwinięty, tym lepiej)

+ aktywne eliksiry na swój poziom

+ min. 30% mount (mile widziany 50%)

> grzybiarze przyjmowani od pierwszego poziomu.

Zapraszamy do wspólnej gry! Więcej info na pw. na forum, lub w samej grze (nick Cicuta).

Aktualnie w gildii znajdują się 22 osoby, ale gotowi jesteśmy przyjąć kilku kolejnych graczy. Zapraszamy.

Trener: +74% exp

Skarbiec: +50% gold

Cześć. Dziś startuje nowy serwer Shakes & Fidget i pomyślałem, że fajnie byłoby złożyć ekipę do wspólnej gry, ogarnąć klan i wspólnie piąć się po 'drabince chwały'. Nie szukam graczy na kilkudniową przygodę, tylko na miesięczne/letnie młócenie bez opamiętania :D

Będę ładował sporo kasy w halucynki, więc od współgraczy wymagam posiadania pieniędzy na rozwój swojej postaci. Jeśli już jesteśmy przy temacie grzybów, dodam, że w niedalekiej przyszłości, mam zamiar organizować zbiórkę pieniędzy na gildie, do czasu, aż nie uzbieramy odpowiedniej ilości halucynek, na pełną rozbudowę wszystkich budynków gildyjnych (zakupywane będą podczas eventów +20%). Wiek, płeć i staż w S&F nie jest sprecyzowany, dlatego zapraszam wszystkich chętnych (liczba miejsc ograniczona). Deklarować możecie się w komentarzach. Pełen regulamin zostanie ustalony tuż po założeniu naszej społeczności. Zapraszam.