Shakes and Fidget

Klan Heretics rekrutuje :

Graczy, którzy wykorzystują w pełni swoją awanturyczność, często są w grze, nie boją się pojedynków na arenie oraz walk klanowych.

Podania proszę składać na pocztę postaci Vayneer lub na gadu.

Trochę o Klanie

Twierdza - 20 poziom

Skarbiec - 17 poziom (34%)

Trener - j.w

w takim skarbcem i trenerem życze powodzenia ;)

w takim skarbcem i trenerem życze powodzenia

Z takim stanem warnów radzę nie offtopować w tematach do których nic nie wnosisz. Klan jest nowy i się rozwija dopiero.

Z takim stanem warnów radzę nie offtopować w tematach do których nic nie wnosisz. Klan jest nowy i się rozwija dopiero.

Witam, myśle o zaczeciu ponownie gry, wczesniej mialem 40-50 lvl. Od którego lvla przyjmujecie?

To wszystko zależy od umiejętności gracza, wieku itp napisz na gadu to streszczę Ci mniej więcej politykę klanu.

Odświeżam !

Mamy już 21 poziom skarbca i trenera co nam daje 42 % ;]

Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych ;]

Ok jbc. zaczynam grać tutaj od nowa (mag) nick Krige :)

Odświeżam.

Gildia się rozwija, w tym momencie mamy :

24 poziom Twierdzy

27 poziom Trenera i Skarbca co daje nam 54%

Serdecznie zapraszam wszystkich z lvlem 20+

A na jakim świecie jest ta gildia?

Spojrz na temat : "Serwer (server) 8" :) Nie wiem Vayneer moze sie skusze na to .

Chętnie się przyłączę do gildii mam 25 poziom warrior nick: Pagerro

Narazie 8 lvl mag ale pnie się w górę!!!^.^

pisze się ale dopiero zaczynam 2 lvl nick Surokiros

Cóż wymagania to wymagania, często chodzimy na walki klanowe, przez co potrzebujemy wyzszych poziomów, jeśli komuś z was nie znudzi się gra po 20 poziomie to piszcie na gadu lub w grze.

Powiem tak mam 9(po tej misji 10 lv) więc jeżeli chcesz a i masz wolne miejsce w gildii to chętnie wejde, odrazu mówię że po 20 lvlu nie trace ochoty do gry więc zadecyduj czy chcesz mnie przyjąć :P

Przedyskutuję to z radą.

Spoko jbc. pisz tutaj w sprawie tego przyjęcia :)

Klan Heretics rekrutuje :

Graczy, którzy wykorzystują w pełni swoją awanturyczność, często są w grze, nie boją się pojedynków na arenie oraz walk klanowych.

Podania proszę składać na pocztę postaci Vayneer lub na gadu.

Trochę o Klanie

Twierdza - 20 poziom

Skarbiec - 17 poziom (34%)

Trener - j.w