[Shakes&Fidget] Kalesony Boga Wojny

bzyMBRa.png

"I ubrał Pan kalesony swe na d*pę je naciągnąwszy, a potem zebrał najmężniejszych z mężów i ruszył na podbój..."

Siemaneczko!
Razem z dwójką znajomych wpadliśmy na pomysł, żeby sprawdzić swoje siły na międzynarodowym serwerze. Założyliśmy gildię i szukamy teraz rodaków do wspólnej gry. Dopiero co zaczęliśmy, dlatego nie mamy większych wymagań. Liczymy tylko na aktywność. W przyszłości oczywiście w planach gildyjne lochy, wojny itd. ;)

Jeśli ktokolwiek byłby zainteresowany proszę pisać pw do "Buszok" na 2 serwerze międzynarodowym :D

Kalesony Boga Wojny zapraszają!^^

@update 21.09 :

Gildia prężnie się rozwija, mamy już 13 członków. Dzisiejszej nocy przed nami pierwsza wojna gildii.

Zapraszam serdecznie do zabawy :D

Siemanko ;)

W gildii Kalesony Boga Wojny jestem oficerem.

Szczerze powiedziawszy zaczynaliśmy grę tylko po to, żeby pograć sobie w gronie kumpli. Założyliśmy jednak gildię i jak widzicie zrobiliśmy reklamę. Co może wam zaoferować nasza gildia? Przede wszystkim nie stoimy w miejscu. W ostatniej wojnie wzięło udział 11/13 osób. Te 2 nie mogły, bo nie były w gildii od 24h. Mamy zatem aktywnych graczy co w każdej grze jest miarą sukcesu.

W chwili obecnej mamy rozbudowany skarbiec i trenera - odpowiednio 24% i 26%. Po co to piszę? Gildia jest stosunkowo młoda, a rozbudowanie kosztuje trochę złota. Oznacza to, że każdy w gildii wpłaca złoto (Nie mamy progów składkowych, każda wpłaca ile chce. Niepłacenie karane wyrzuceniem). Twierdzę mamy na 15 poziomie, a to najdroższy budynek gildyjny

Powoli zaczynamy wchodzić w ranking, więc na pewno zwiększy się liczba wojen, które będziemy prowadzić. Mamy moim zdaniem pomysłowy i niecodzienny opis gildii. Już sama nazwa świetnie pasuje do klimatu Shakes&Fidget.

Hełm urzędnika spekulanta, srebrny tomahawk uparciucha - to przykładowe nazwy przedmiotów.

I my! Dumnie noszący na tyłkach Kalesony Boga Wojny.

Oprócz tego co napisałem oferujemy jeszcze pogawędkę na chacie na którym to piszemy codziennie. Poczucie humoru i wzajemne przyjacielskie docinki są u nas codziennością. Nie wymagamy udzielania się na chacie ale jak dobrze wiecie w większym gronie lepiej się rozmawia.

Pozdrawiam i zapraszam po Twoją własną parę Kalesonów Boga Wojny.

Piszcie do Buszok (założyciel) lub do mnie DoomHammer

A planujecie rozwinac gildie na maxa? To koszt ponad grubo tysiaca zlotych.

Oczywiście. Jesteśmy nastawieni na długofalową rozgrywkę, a nie sezonową. W swoim czasie wszystkie budynki gildyjne zostaną rozbudowane na maksymalny poziom, choć pewnie droga długa. Nie zniechęcamy się szybko

Maksymalna rozbudowa jak najbardziej widnieje w planach. Po szybkim przeliczeniu kosztu w grzybach wychodzi koniecznosc wydania około 600 złotych. Z czasem, kiedy w gildii bedziemy mieli wiecej lojalnych i ambitnych( jak my :D) graczy szybka ściepa po 15zł, czy nawet po 40zł nie powinna stanowić problemu. Dlatego jeśli ktoś ma zamiar grać na tym samym serwerze zapraszam do nas. Wraz z upływem czasu mamy zamiar osiągnąć wiele :D

@edit : Jesli ktos chce zaczac to jest to najlepszy moment, gdyz do piatku wlacznie trwa event, gdzie mozemy wypic w barze piwka za darmo, co rowna sie trzykrotnemu zwiekszeniu dostepnej "staminy" uzywanej do wypelniania zadan:)

Witam , ja bym chetnie dolaczyl aktualnie mam 10 lvl , nick: Kaamiru. PROSILBYM o dodanie, pozdrawiam. :)

Zaproszenie wyslane, witamy^^

SIema :D jestem chętny do gry! doświadczenia może nie mam (gram od wczoraj) ale prężnie rozwijam swoją postać :D nick w grze "Gravoos"

Dodany :D Na te chwile mamy 14/17 członków, tak wiec zapraszam na pozostale 3 wolne miejsca :D

Bedzie jakaś gildia na w3?

Gramy tylko i wylacznie na s2 , nie zamierzamy sie przenosic, czy tez porzucac tej gildii. Jesli chcesz grac na s3, to ktos dzisiaj chyba zalozyl temat z propozycja zalozenia gildii wlasnie tam.

W dalszym ciagu zapraszam do gry, jesli ktos gra/chce zagrac na w2. Skarbiec/trener 50% . Zbieramy pieniazki na pierwszy loch gildyjny.

Gildia bardzo fajna. Ludzie mili i duzo wojen ktore wygrywamy. Tez jest juz w miare rozbudowana tak wiec tez zapraszam do tej gildii

Pozdrawia Zaeth :P

bzyMBRa.png

"I ubrał Pan kalesony swe na d*pę je naciągnąwszy, a potem zebrał najmężniejszych z mężów i ruszył na podbój..."

Siemaneczko!
Razem z dwójką znajomych wpadliśmy na pomysł, żeby sprawdzić swoje siły na międzynarodowym serwerze. Założyliśmy gildię i szukamy teraz rodaków do wspólnej gry. Dopiero co zaczęliśmy, dlatego nie mamy większych wymagań. Liczymy tylko na aktywność. W przyszłości oczywiście w planach gildyjne lochy, wojny itd. ;)

Jeśli ktokolwiek byłby zainteresowany proszę pisać pw do "Buszok" na 2 serwerze międzynarodowym :D

Kalesony Boga Wojny zapraszają!^^

@update 21.09 :

Gildia prężnie się rozwija, mamy już 13 członków. Dzisiejszej nocy przed nami pierwsza wojna gildii.

Zapraszam serdecznie do zabawy :D