Witam.
Właśnie wróciłem do Shake'sa po długiej przerwie i pojawiła się para pytań.
1 Czy jest gdzieś spis eventów na ten rok (o ile się nie mylę takie coś było)
2 Czy ktoś z forum ma bądź jest w gildii na s29 (zawsze to łatwiej rozwijać postać z bonusami gildyjnymi) Aktualnie lvl 10 gdyż stare konto usunąłem czy tam oddałem jak kończyłem grać (1-2 lata temu)
Shakes & Fidget Pare pytań
1.Nic mi nie wiadomo o rozpisce bonusów.
Co weekend są cykliczne ewenty na golda, exp, epiki, grzybki - ostatnio był na golda, przedtem na epiki, więc w ten weekend exp lub grzybki Oprócz tego na większe święta są eventy z łączeniem wszystkich bonusów - np. na boże narodzenie były wszystkie powyższe bonusy na raz przez kilka dni.
2.Mamy forumowa gildię, ale na s30 - aktualnie 72 pozycja na serwerze.
Aczkolwiek przyjmujemy już raczej minimalnie od 55 lvlu, ale to już zależy od założyciela gildii, czy byśmy Cie przygarnęli jeśli byłbyś zainteresowany
To tyle co chciałem wiedzieć Temat można zamknąć
Witam, ja chętnie bym dołączył do was na s30. Niedawno zacząłem, ale grać będę regularnie aczkolwiek w innej porze godzinowej. Bo tu gdzie mieszkam jest 8 godzin do przodu między polską. Jeśli macie miejsce to bardzo, bardzo chętnie bym dołączył. Nick : Kenshin
Poszło zapro do Kenshin
Witam.
Właśnie wróciłem do Shake'sa po długiej przerwie i pojawiła się para pytań.
1 Czy jest gdzieś spis eventów na ten rok (o ile się nie mylę takie coś było)
2 Czy ktoś z forum ma bądź jest w gildii na s29 (zawsze to łatwiej rozwijać postać z bonusami gildyjnymi) Aktualnie lvl 10 gdyż stare konto usunąłem czy tam oddałem jak kończyłem grać (1-2 lata temu)