Shakes & Fidget

Pytanie czy gra jest godna uwagi czy lepiej zająć się jakąś inną???

Ja nie dawno zacząłem i jest suuper !

Tanoth Online to mroczniejsza wersja S&F =) W sumie wszystko to samo tylko inny klimat ; p

A co to za pytanie, sam sprobuj i ocen jak jest, gram S&F powiem ze zajeboska gra, ale wole mroczniejsze klimaty jak Tanoth

Nabiłem 107lvl demonem magiem i wczoraj usunąłem konto, niewidziałem sensu dalej w to grać, ale gierka jest całkiem spoko, najlepsze są lochy i lochy gildiowe, gdzie całą gildią rozwalasz moby w lochach i na końcu potężny BOSS.

Gierka wciąga jak wąchanie kleju :P

Ale jest rypana z szablonu tak jak Tanoth i inne turówki.

Z 2 strony rejestracja trwa z 30sekund sam możesz się przekonać.

Mam 78lvl... Troche mało rozwinięta ale jak się ma aktywną Gildię to jest spoko.

Mam 104 lvl na s4 i powiem że gierka jest bardzo fajna. Duża ilość osób napisała że podobna gra do Tanoth Online , jest to trochę prawdą lecz w s&f nie musisz czekać aż po pół godziny :)

klasyk dla mnie:) super grafika,grywalność , fajne przedmioty z humorystycznymi podpisami. Lochy ,artefakty:) Git.

Największy minus to item shop który ma 50% wpływ na grę

Plusy:

-Szybkie expienie

-Ciekawa grafika

-Gdy mamy gidlie mamy więcej expa i możemy pogadać na czacie gildijnym

-Lochy

Minusy:

-Grzybiarze

-Ostatnimi czasy dziwne bugi w grze że np. nie można pisać przez moment

-Noobki które nie umieją ortografii

Ja powiem tak:

Sam zobacz jednym gra się podoba innym nie . Mi się znudziła na 14lv -,-

Ja polecam .

Też polecam : )

Warto pograć, przyciąga :P

Nie graj, ja wbiłem 152 lvl i się znudziło, konto stoi już jakieś pare miesięcy bez logowania ^^

Jak by co to niedługo premiera w Polsce mrocznej wersji Shakes i Fidget czyli Bloodmoon.

Jasne godna uwagi ale moim zdanie tak do lv 80 . Bo potem już nudy raczej przynajmniej jest takie moje zdanie .

Item Shop jest w S&F IMO bardzo dobry, bo grzybków (walutę) dostajesz trochę na start, i można je zdobywać też z questów.

Chociaż i tak potem się robi nudno :)

Ja powiem tak:Sam zobacz jednym gra się podoba innym nie . Mi się znudziła na 14lv -,-

To ile ty grałeś?! 2 dni? tak naprawde gra zaczyna się po 100 lvlu.

Fajne artefakty,dużo misji,ludzie z którymi można pogadać a nie noobki typu ''rzal mi cie''

Aktualnie jest dodanych kilka nowości:

-1 grzyb codziennie za każdą 1 misje

-mikstury na 3 dni co dodają po 25% np.Zręczności,Witalności

-Nowe itemki

Gra świetna aktualnie mam już 106 lvl zwiadowcą, nie grzybuje.