Shakes & Fidget

Zapraszam na Prywatny serwer znanej gry przeglądarkowej Shakes & Fidget‎.
http://sfg.5v.pl/

Szansa na grzybka : 10%
Arena : 3 min cooldown na atak
Złoto za warte x2
Zdobyte złoto z ataku : 20% zamiast 1%
Czas w questach 2x mniejszy
Event grzybków : szansa 50%
Hazard : 40% szansy
Szansa na epik ze sklepu - 5%
Szansa na znalezienie epika z tawerny 15%
Event epicki + 20% szansy na epika
Dla pierwszych 100 osób 100 grzybków na start, później 50

hmm to działa?

Tak

dziwne bo ja nie widzę gdzie klasę wybrać i jaką rasę, ogólnie mam czarny ekran

hmm, dziwne wszystko działa nie wiem co może być .

hmm, dziwne wszystko działa  nie wiem co morze być  morze być tez przerwa 5-10 min  bo pliki wrzucane są ale tak to powinno działać

Morze? A może nie morze? Polska trudna języka, nieprawdaż?

Z adminem, który nie potrafi się wysłowić... (Swoją drogą, zdanie kończymy kropką. I zaczynamy z dużej litery. Taka ciekawostka.) Grze sukcesu nie wróżę, i raczej omijałbym serwer łukiem szerokim. To tak dla potencjalnie zainteresowanych.

Zapewne jakiś gotowiec postawiony w 5 minut, szkoda czasu na to to. Jak komuś naprawdę będzie zależało na znalezieniu dobrego (o ile taki istnieje) prywatnego serwera S&F to znajdzie bez problemu.

Jaki znowu gotowiec , nie powiem pliki ściągnąłem gotowe ale i tak trzeba było wiele rzeczy pozmieniać jak i naprawić,wiec nie pisz takich informacji jak nie wiesz o tym nic...

Morze? A może nie morze? Polska trudna języka, nieprawdaż?

Z adminem, który nie potrafi się wysłowić... (Swoją drogą, zdanie kończymy kropką. I zaczynamy z dużej litery. Taka ciekawostka.) Grze sukcesu nie wróżę, i raczej omijałbym serwer łukiem szerokim. To tak dla potencjalnie zainteresowanych.

Nie piszę się "Z dużej litery" tylko "Dużą literą"
nie "łukiem szerokim" tylko "szerokim łukiem"
Zdanie zaczynasz od spójnika? Odważnie...

Jak już chcesz kogoś poprawiać to miej przynajmniej pewność, że wiedzę do takiego poprawiania posiadasz... To raz. Dwa. Wkurzają mnie ludzie tacy jak ty. Koleś zrobił literówkę, a ty już zacząłeś bawić się w polonistę z fakultetami i innymi magistrami. Można było inaczej zwrócić uwagę, a nie od razu zgrywać Bóg wie jakiego znawcę tematu i szydzić z niego. Może i dostane warna/bana za to co teraz napiszę, ale robię to w słusznej sprawie.

ch*j Ci w d*pę buraku!

P.S. Zauważ, że "Ci" napisałem wielką literą.

Hahaha żeś pojechał po typie :)

Już lepiej zagrać na globalu. Dawno tam nie grałem, ale zgaduję że posiada mniej P2W niż ten serwer,

U mnie na serwerze nie kupowania grzybków , jest na tyle ustawione ze jakieś grzybki każdy ma. Zachęcam to zagrania.

Odświeżam zapraszam na serwer .

Dzięki za zaproszenie. Będę testować w wolnej chwili. Wracam do gry po długiej przerwie.

niestety mi nie działa :/

Zapraszam na Prywatny serwer znanej gry przeglądarkowej Shakes & Fidget‎.
http://sfg.5v.pl/

Szansa na grzybka : 10%
Arena : 3 min cooldown na atak
Złoto za warte x2
Zdobyte złoto z ataku : 20% zamiast 1%
Czas w questach 2x mniejszy
Event grzybków : szansa 50%
Hazard : 40% szansy
Szansa na epik ze sklepu - 5%
Szansa na znalezienie epika z tawerny 15%
Event epicki + 20% szansy na epika
Dla pierwszych 100 osób 100 grzybków na start, później 50