Siemka zaczołem grać w shaiye worriorem złem mam pytanie czy w grze są jakieś mounty za kase z gry nie za real jesli tak to jakie i od ktorego levela
Shayia mounty
Mount na 40lvl możesz go kupić w stajni w apelune bodajże ;d Dla każdej rasy jest inny chyba ;P
chyba krakers ma racje do tego mounty dziela sie na rare i normal i są zalezne od trybu gry:)
w shaiy jest duzo mountów radze wpisać w google np. albo na youtube chyba ze pisze ci costakeigo jak wchodzisz na google:
"Dostałeś bana sprawdź konsole" ^^
mounty są od 40 lvla po 50 lvlu możesz mieć lepszego i bardziej groźniejszego się wyrażę zwierzaczka. ^^
Warto jeszcze dodać, że dostępność danego mounta zależna jest nie tylko od levelu ale i od trybu gry. (jak wiadomo mamy Easy, Normal, Hard i Ultimate). Najciekawsze mounty są oczywiście na Ultimate ale niestety tych nie można kupić od NPC, tylko wydropić ewentualnie odkupić od innego gracza
Siemka zaczołem grać w shaiye worriorem złem mam pytanie czy w grze są jakieś mounty za kase z gry nie za real jesli tak to jakie i od ktorego levela