Shin Megami Tensei: Imagine

Witam wszystkich.

Ostatnio zaintersowała mnie ta gra (Shin Megami Tensei: Imagine) i ciekwym czy warto się zagłębiać. Na zagranicznych portalach czytałem, że to jeden z "najlepszych darmowych mmo", a tutaj (na tej stronie) nie ma o tym żadnej wzmianki, chociaż możliwe, że niedokładnie szukałem. Tak więc, moje pytanie brzmi czy to jest faktycznie tak dobra gra?

Sam zobacz! moim zdaniem warto pograc

Gra fajna, zwłaszcza jeśli grałeś w gry z serii Shin Megami Tensei.

No jeszcze z 5 godzin ściągania :). Niezwykle jestem spragniony jakiegoś mmo w klimatach sci-fi albo cyberpunk, szkoda, że tak mało ich na rynku.

Niestety, nie grałem, mam nadzieję, że to nie zmieni za bardzo jakości gry.

Swiat ladny,ale budowa postaci troche dziwaczna. Magia ze snajperem koksi:) Fizyczne buildy nie wchodza w rachube. I wszystko byloby pieknie, gdyby calkowicie nie spartolili systemu sterowania. Po jakims czasie zapewne przyzwyczaisz sie, albo uznasz za crap :).

Witam wszystkich.

Ostatnio zaintersowała mnie ta gra (Shin Megami Tensei: Imagine) i ciekwym czy warto się zagłębiać. Na zagranicznych portalach czytałem, że to jeden z "najlepszych darmowych mmo", a tutaj (na tej stronie) nie ma o tym żadnej wzmianki, chociaż możliwe, że niedokładnie szukałem. Tak więc, moje pytanie brzmi czy to jest faktycznie tak dobra gra?