Shingeki no Kyojin 2sezon

Witam mam pytanie wie może ktoś kiedy będzie 2 sezon tego anime ? Zdecydowanie jest to najlepsze anime jakie do tej pory obejrzałem i po prostu nie mogę się doczekać co będzie dalej a zwłaszcza co będzie w piwnicy :D

Drugi sezon bedzie gdzieś za dwa lata. Sama manga jest tylko "pare odcinków" dalej od wydarzeń zakończonych w anime. Wytwórnie lubią mieć duzy zapas scenariusza przed jej ekranizacja, szczegolnie w popularnych produkcjach. Pierwsze sezony sa animowane z reguly tylko po to zeby nahypować na mange.

Z tego co widziałem Lato 2014.

Z tego co widziałem Lato 2014.

Ja wcześniej czytałem ze Wiosna 2014.

Lepiej wyluzować i poszukać czegos innego ;p

Ja cię kręcę tyle czekania ;( No nic trzeba się uzbroić w cierpliwość to może już nie zakładając nowego tematu doradzicie jakieś ciekawe anime ;) ? Obejrzałem

-Naruto

-Bleach

-Atack On Titan

-Full metal alchemist

-Fate zero

-Sword art online

Najlepiej by było jak by miała podobny temat do wyżej wymienionych ;)

Zobacz sobie Berserka, może Ci się spodobać.

Code Geass/Code Geass R2

Niby mecha(jestem przeciwnikiem takiego gatunku a mi się spodobało i to bardzo) ale naprawdę tu chodzi o coś innego, polecam przeczytać opis i oglądać;d

sprawdź:

-D. Gray-man

-Kateikyoushi Hitman Reborn!

-Gintama

-Hunter x Hunter

-Kuroshitsuji

-Soul Eater

-Hellsing Ultimate

O kurcze zasypaliście mnie tyloma tytułami kiedy ja je sprawdzę ;O Hhahaha dziękuje ! Od jutra się biorę za sprawdzanie wszystkich dzięki wielki ;)

Zobacz też Durarara!!, One Piece, Another, Guilty Crown, SAO, Darker Than Black, Death Note ;] Może jakiś tytuł ci się spodoba.

Ja cię kręcę tyle czekania ;( No nic trzeba się uzbroić w cierpliwość to może już nie zakładając nowego tematu doradzicie jakieś ciekawe anime ? Obejrzałem-Naruto-Bleach-Atack On Titan-Full metal alchemist-Fate zero-Sword art onlineNajlepiej by było jak by miała podobny temat do wyżej wymienionych

Podobne do Naruto, Bleach:

- Fairy Tail

- One piece

- Beelzebub

Podobne do Attack on Titan, hmm trudna sprawa ale spróbuje:

- Black Lagoon

- Blood+

- Blue Gender

- Bounen No Xamdou

- Code Geass (zacznij od tego)

- Darker Then Black

- Ghost in the shell

- Last Exile

- Phantom

- Trigun

Podobne do Full metal alchemist, Fate zero:

- Eureka Seven

- Full Metal Panic

- Tengen Toppa Guren Lagan

- Fate/stay Night

Podobne do Sword art online:

- .hack//sign

Po pierwsze wasze gadki na temat daty drugiego sezonu SnK są tylko śmiesznymi spekulacjami a po 2 to nie rozumiem jak można uważać to anime za "najlepsze"

Po pierwsze wasze gadki na temat daty drugiego sezonu SnK są tylko śmiesznymi spekulacjami a po 2 to nie rozumiem jak można uważać to anime za "najlepsze"

Skoro autor oglądał 6 pozycji, to naturalne ze Titan będzie dla niego najlepszy. To jest po prostu manifestacja swojego zachwycenia tą konkretną produkcją ;p

Co do tematu, patrząc na cykl w jakim wychodzi manga, oraz ile materiału schodzi na 1 sezon ( 24/25 odcinki ) osobiście nie liczył bym na 2-gi sezon wcześniej niż jesień 2014/zima 2015. Chyba że będzie to sezon 12 odcinkowy, to wtedy może jeszcze w 2014.

Prosta matematyka: rozdziały wychodzą co miesiąc, na 1-szy sezon ( 25 odcinków ) przypadło z tego co kojarzę 33/34 rozdziały mangi ( nie wiem dokładnie, owej mangi nie czytam ). Więc na kolejny 25-cio odcinkowy sezon poczekamy do około 60 rozdziału, który wyjdzie w granicach czerwca-września/listopada 2014 ( nie wiadomo czy cykl wydawniczy się do tego czasu trochę nie zmieni ), do tego doliczając "jakiś tam czas" na produkcję odcinków, i jak nic mamy najwcześniej koniec 2014/początek 2015.

Osobiście anime podobało mi się z początku jak się więcej działo, potem akcja zwolniła i było więcej użalania się nad bohaterem niż akcji.

Jakoś szczególnie na 2 sezon nie czekam, ale mangę na pewno będę czytał.

Strike The Blood moze ci sie spodobac ;) jezeli nie to Mirai Nikki *To jest taki Must-Watch*

http://www.anime-shi...-the-blood.html http://www.anime-shinden.info/10503-mirai-nikki-online.html

polecam:

Muszę się wziąść za to anime, ale kurde nie mam kiedy. Ja od siebie polecę Death Note i Code Geas z najnowszyxy Log Horizon, anime bardzo podobne do Sword Art Online

Własnie zaczołem oglądać Mirai Nikki i powiem że zapowiada się świetnie choć obejrzałem 3 odcinki dziękuje wszystkim za pomoc ;)