Shingeki no Kyojin / Attack on Titan

Macie wyrobione zdanie na to anime po zobaczeniu 2 odcinków?

Co do mojej opinii, to jedyne czego się mogę doczepić to to, że w drugim odcinku chyba bardziej ocenzurowali to, niż w przypadku pierwszego. Niby manga jest krwawa w ch... Co do fabuły to nic nie mogę powiedzieć bo jak na razie mało pokazali, ale szykuje się z 24-26 odc.

Mi sie pierwsze 2 odcinki podobaly i nie moge sie doczeka kolejnych. Ciekawa fabula, bohaterowie dobrzy, ladna kreska. Jesli ktos jeszcze nie ogladal zachecam.

25 odc podobno ma być . Mi się osobiście bardzo podoba jak na razie . Pięknie jest pokazane jak kształtuje się główny bohater .

Obejrze po Death Note. Wciągnąłem się w te klimaty. Później pewnie Full Metal Alchemist.;)

Ooo tak smola to dobre wybory :)

Anime ma potencjał, żeby tylko go nie zmarnowali ;p osobiście mi się podoba i to bardzo.

jak na razie dobre, nawet bdb, kreska ladna, nic tylko polecac ;D

Inb4Suisei no Gargantia od Urobutchera będzie bardziej krwawa.

A co do shingeki no kyoujin - gimme moar blood!

Jak na razie zapowiada się na dobrą serię, ale niestety z doświadczenia wiem, że nie ma co nastawiać się pozytywnie zawczasu.

Macie wyrobione zdanie na to anime po zobaczeniu 2 odcinków?

Co do mojej opinii, to jedyne czego się mogę doczepić to to, że w drugim odcinku chyba bardziej ocenzurowali to, niż w przypadku pierwszego. Niby manga jest krwawa w ch... Co do fabuły to nic nie mogę powiedzieć bo jak na razie mało pokazali, ale szykuje się z 24-26 odc.