Jeżeli k**wa jesteś taki mądry to zrób mi taki tiles. Niby dlaczego miałbym nie robić z tilesami z RMXP? Jak jest 1000000000000 takich gier to będzie 1000000000001.
Shinobi Legends
Gry w rpg Maker mogą być zajefajne jeżeli ktoś potrafi takie zrobić.
Ty Kozak nawet nigdy nie miałeś tego programu i nie wiesz jak jest trudno zrobić grę .
Hah, grę zrobić trudno. Ściągnąć grafiki z RPG Makera - trzy sekundy. Do tego jest to nielegalne (RPG Maker jest płatnym programem), i do tego SUCKS.
PS. Tylko ja mogę póki co kurwić do woli na tym forum, więc hamuj się.
//O rly?
Kozak to, że Ci Hania pozwolił łamać regulamin to nie znaczy, że ja to robie... Jeszcze jedno przekleństwo i masz blokade pisania postów - i mam to w głębokim poważaniu co tym myślisz... Więc ty sie do jasnej cholery HAMUJ!
Jak to Się Nie Uspokoi to wszyscy dostaną po warnie i sie to tak skończy...
Jejciu bym zapomniał, mam dobre sercer i w zamian za osta dostaniesz bana na 48h ofc. Jeśli coś mi sie nie spodoba... - RmK
I hate naruto, gry oparte na tym badziwiu powinny byc p2p ,tzn pay żebym zagrał aczkolwiek powodzenia:)
zal.pl
Nie podoba ci się to się nie wypowiadaj. Nic nie wnosisz do tematu, ale czemu administracja tego nie widzi to nie wiem.Lubie sobie czasami oglądnąć Naruto, ale nie jestem jakimś wielkim maniakiem.
@Topic
Gra zapowiada się ciekawie. Ten z demonami system trochę nie sprawiedliwy, ale może być. Napewno lepszy od zrobienia questa. Napewno zagram.
A postawy Kozaka nie komentuje bo wypowiedzi na tak skrajnie niskim poziomie się nie komentuje. Tylko mi się wydaje że to tylko chodzi o rangę Redaktora, po prostu sodówa strzeliła jak nic.
Dobra Rmk, luzuj, już nie będę
@Kubox
Na skrajnie niskim poziomie to będzie ta gra. Wyrażam swoja opinię, co ci do niej?
Oj tam Kozak od razu bardzo niski poziom. Chłopak ma ochotę stworzyć grę, a nie jest profesjonalistą więc raczej nie było mowy o jakimś hicie. Chwała mu za to, że chociaż próbuje coś zrobić.
Na skrajnie niskim poziomie to będzie ta gra. Wyrażam swoja opinię, co ci do niej?
Przyznaj, że tamta wypowiedź była na niegodnym Ciebie poziomie. Ale cieszę się że tak to ująłeś,bo spodziewałem się odpowiedzi typu @%#$^&*&$ (cenzura)
Oj tam Kozak od razu bardzo niski poziom. Chłopak ma ochotę stworzyć grę, a nie jest profesjonalistą więc raczej nie było mowy o jakimś hicie. Chwała mu za to, że chociaż próbuje coś zrobić.
Zdecydowanie się zgadzam! Nie możesz go zniechęcać,bo ziomek chcę zrobić coś dobrego. Zrobienie gry nie jest łatwe, ale zdobędzie doświadczenie. I może za 10 lat ten chłopak wyda równie dobrą gierkę albo chociaż nie wiele gorszą od L2 czy WoW.
Kubox skoro temat dotyczy naruto to niemam prawa powiedziec ze tego nie trawie? Dziwne. Od siebie dodałem że powodzenia mu zycze ale najlweopiej czytać to co sie chce , kariera polityka stoi przed tobą otworem. Btw rpg maker fajna rzecz na początek od czegoś trzeba zacząć, a liczą sie chęci choćby na słabym podkładzie
Niech tworzy ale ja nie będę w nią grać. Bo dużo prawdy jest w poście Kozaka. To będzie kolejna gra typu margonem, point&click...
a nie jest profesjonalistą
Profesjonalistą nie jestem, bardziej na poziomie 3/5.
więc raczej nie było mowy o jakimś hicie.
Ale popatrz uważnie na przeciętną grę o Naruto. Jest byle jaka i nic tylko lvl nabijać bezczynnie. Taka gra nudzi się po 2 - 3h. Ja chcę wprowadzić coś nowego, co nigdy nie miało miejsca w żadnej takiej grze. Już po screenie powinniście zobaczyć że ten wodny smok to coś nowego. Wiem, że moja gra nie będzie bardzo słynna ale sądzę że minimum na początku będzie grało 30 - 50 graczy.
No i o to chodzi. Masz koncepcję, chcesz zrobić coś co jest lepsze od gier tego samego typu. Dlatego życzę Ci stworzenia dobrej gry, która przyciągnie trochę ludzi i zatrzyma ich przy monitorze na dłuższy czas.
Nie mam nic przeciwko dobrym grą ale łatwiej powiedzieć trudniej zrobić.
PS. to miał być wodny smok? Myślałem że to atakująca pasta do zębów.
Myślałem że to atakująca pasta do zębów.
No i właśnie przez takie teksty, większość ludzi mających pasję, ochotę na zrobienie czegoś samodzielnie, się zniechęca... Takie uwagi możesz zostawiać dla Siebie. Ja wierze w jego umiejętności i trzymam za niego kciuki.
Kubox skoro temat dotyczy naruto to niemam prawa powiedziec ze tego nie trawie? Dziwne. Od siebie dodałem że powodzenia mu zycze ale najlweopiej czytać to co sie chce , kariera polityka stoi przed tobą otworem. Btw rpg maker fajna rzecz na początek od czegoś trzeba zacząć, a liczą sie chęci choćby na słabym podkładzie
Sory trochę zaostra riposta z mojej strony. Ale to chodziło o to, że większość gier o Naruto to kompletne kicze ta jest lepsza od tamtych. I to dlatego. Co do polityka to na pewno nim nie zostanę. Głupi taki nie jestem, chyba chciałeś mnie obrazić ale ci się to nie udało.
Dico wiesz co taki ziomal jesteś to zrób lepszą grę. Łatwo krytykować, trudniej zrobić.
Kubox sam bymsie pchał na polityka ale nawijki mi tak dobrej brakuje , wiec to raczej nie obraza:)
Myślałem że to atakująca pasta do zębów.No i właśnie przez takie teksty, większość ludzi mających pasję, ochotę na zrobienie czegoś samodzielnie, się zniechęca... Takie uwagi możesz zostawiać dla Siebie. Ja wierze w jego umiejętności i trzymam za niego kciuki.
Oj już mnie tak szybko nie zniechęcicie - grę robię od miesiąca i wątpię, że porzucę taki świetny projekt.
Dico nie filozofuj cię proszę, bo będzie z tobą gorzej. Przynajmniej tak polonistka na polskim nas uczy xD
Kubox sam bymsie pchał na polityka ale nawijki mi tak dobrej brakuje , wiec to raczej nie obraza:)
Polityk słuchający hip-hopu itd. Ja raczej nie pasuję na polityka :-/
krakers123 napisał/a: Dico napisał/a: Myślałem że to atakująca pasta do zębów. No i właśnie przez takie teksty, większość ludzi mających pasję, ochotę na zrobienie czegoś samodzielnie, się zniechęca... Takie uwagi możesz zostawiać dla Siebie. Ja wierze w jego umiejętności i trzymam za niego kciuki. Oj już mnie tak szybko nie zniechęcicie - grę robię od miesiąca i wątpię, że porzucę taki świetny projekt.Dico nie filozofuj cię proszę, bo będzie z tobą gorzej. Przynajmniej tak polonistka na polskim nas uczy xD
I bardzo dobrze. Murowany zapał, a nie słomiany. To pochwalam, cierpliwość mimo krytyki.
Rusza oficjalna strony gry SL:
www.shinobilegends.ugu.pl - Nie patrzcie na them, wkrótce się zmieni
a nie jest profesjonalistąProfesjonalistą nie jestem, bardziej na poziomie 3/5.więc raczej nie było mowy o jakimś hicie. Ale popatrz uważnie na przeciętną grę o Naruto. Jest byle jaka i nic tylko lvl nabijać bezczynnie. Taka gra nudzi się po 2 - 3h. Ja chcę wprowadzić coś nowego, co nigdy nie miało miejsca w żadnej takiej grze. Już po screenie powinniście zobaczyć że ten wodny smok to coś nowego. Wiem, że moja gra nie będzie bardzo słynna ale sądzę że minimum na początku będzie grało 30 - 50 graczy.
Siema jeśli mogę to mam parę sugestii... Gierkę na pewno przetestuje, ale mam kilka, ale... Koniecznie wioska piasku ! =] Po 2 głowa wodnego smoka wyłaniająca się z.... trawy... Bez kitu, ale mógłbyś zrobić że niektóre wodne techniki można użyć tylko w pobliżu wody... Bo to tak jakbyś stanął na wodzie i z niej wyłonił się ognisty żywiołak... No chyba że na tej trawie są zraszacze =] Ogólnie ciekawie się zapowiada... A
PS : Ja bym odradził na sam początek konta premium... Nie przyj przyjemności testerom... Premkę zrób jak już ktoś będzie grał... Bo słowo premium odrazu odrzuca..
Dobra dzięki za radę z tymi premium oczywiście też tak pomyślałem już dawno aby premium wprowadzić miesiąc po powstaniu gry. Co do tego smoka to spróbuję to zrobić ale chyba to jest niewykonalne na tego typu silnikach. Jeżeli chodzi o rozwój gry to obecnie pracuję nad chodzeniem po wodzie.