Sho online - pomoc

Witam :] No to gram już na Sho, tylko i wyłącznie dzięki Wam ! A może teraz ktoś pomoże w zapoznaniu się z tą grą ? mam juz 5 lvl, bije sobie zaby itp ;D Ale nie bardzo znam angielski więc nie orientuje się w misjach i gdzie co jest. Wystarczy, że się zapoznam z mapą, ktoś mi objaśni menu i GIT ! Więc są chętni ?:PP PROOOSZE :P GG nie podaje, bo nigdy mnie tam nie ma chyba, że się umówię.. Więc możemy się umówic na GG jak cos.

hej a ta gra Sho Online , lepsza od WoKF? bo ja gram an WoKF i nudno troche lagi mam;/

//Dajcie mi żyletki! - Mr. Hania

Jeszcze jej nie znam za bardzo, ale wydaje sie ok.

Sho jest dobra ale po 20 lvlu jesli niueznasz angola sry:( , jesli chesz dokladne info na temat sho pisz na priv do mnie , ale jednak mmo tez powinno uczyc.....( w tym wypadku jezyka)

na początku nudne potem fajne ale gra nie przypadła mi do gustu.

Grrr... Wkurza mnie jak ktoś jest taki nie poradny że tylko TU szuka wybawienia. Nie będę ci podsuwać wszystkiego jeśli nie potrafisz w tak banalnej grze nawet Q wykonać. Może ci jeszcze spolszczenie zrobimy :-P

WoKF lepszy od Sho bez dwoch zdan.

Witam :] No to gram już na Sho, tylko i wyłącznie dzięki Wam ! A może teraz ktoś pomoże w zapoznaniu się z tą grą ? mam juz 5 lvl, bije sobie zaby itp ;D Ale nie bardzo znam angielski więc nie orientuje się w misjach i gdzie co jest. Wystarczy, że się zapoznam z mapą, ktoś mi objaśni menu i GIT ! Więc są chętni ?:PP PROOOSZE :P GG nie podaje, bo nigdy mnie tam nie ma chyba, że się umówię.. Więc możemy się umówic na GG jak cos.