Gram w to parę minut ale dłużej nie wytrzymałem ze śmiechu i rozczarowania... Może urażę czyjś gust do gry ale gdy to zobaczyłem pomyślałem tylko o tym jak najbardziej złagodzić mojego posta! Dźwięki kopiowane z gier. np przeciąganie broni do ręki to dźwięk rozbrajania bomby w CS a przekładanie przedmiotów w eq to dźwięk lunety AWP (wtf?) Ale gra nie cieszy się dźwiękiem bo na pierwszej mapie w mieście słychać nic oprócz własnych nie regularnych kroków. Do tego po starcie w wirtualnym świecie w menu jest ikonka w postaci skrzyni, gdy na nią klikniemy wystartują nam listy z przedmiotami do zakupu, znacznie pomagające w grze.
Porównując tą gre do tej na filmie wydaje mi się że musiałem się grubo pomylić i zrobić coś źle i przez to gra wydaje się do d*py. Ale chyba nie tylko ja tak myśle bo server świeci pustką i słynie dużymi lagami (ja mam nie wiem jak inni) I broda się nie pomylił co do grafiki w grze, która może rywalizować z tą w Deicide.
Zresztą grałem w to 10 min. i pewnie się nie powinienem wypowiadać ale rozczarowała mnie gra w porównaniu do trailera i recenzji...