Sho online

Gram w to parę minut ale dłużej nie wytrzymałem ze śmiechu i rozczarowania... Może urażę czyjś gust do gry ale gdy to zobaczyłem pomyślałem tylko o tym jak najbardziej złagodzić mojego posta! Dźwięki kopiowane z gier. np przeciąganie broni do ręki to dźwięk rozbrajania bomby w CS a przekładanie przedmiotów w eq to dźwięk lunety AWP (wtf?) Ale gra nie cieszy się dźwiękiem bo na pierwszej mapie w mieście słychać nic oprócz własnych nie regularnych kroków. Do tego po starcie w wirtualnym świecie w menu jest ikonka w postaci skrzyni, gdy na nią klikniemy wystartują nam listy z przedmiotami do zakupu, znacznie pomagające w grze.

Porównując tą gre do tej na filmie wydaje mi się że musiałem się grubo pomylić i zrobić coś źle i przez to gra wydaje się do d*py. Ale chyba nie tylko ja tak myśle bo server świeci pustką i słynie dużymi lagami (ja mam nie wiem jak inni) I broda się nie pomylił co do grafiki w grze, która może rywalizować z tą w Deicide.

Zresztą grałem w to 10 min. i pewnie się nie powinienem wypowiadać ale rozczarowała mnie gra w porównaniu do trailera i recenzji...

Dokładnie, po samym screenie widziałem juz ciekawą grę.

Zawiodłem sie na całej lini, mały wybór postaci, mała mozliwośc zmiany wyglądu postaci i niestety słaba grafa. ( Nie jestem jakimś maniakiem ładnej grafy, ale sorry..)

Dodatkowo już na samym początku powitała mnie cisza zamiast muzyki :-/

Klimaty zbyt japonskie, ale to dla innych plus dla innych minus...

Nie lubię niedoceniać kogoś pracy, ale ta gra to słabizna... Szkoda.

Trzeba w to zagrać żeby nam uwierzyć bo ta gra to katastrofa i nie wiem na co idzie te 1.9 gb chyba na pustą mapę. Jak to ściągałem to myślałem że zakocham się w tej grze i rzuce dekarona :oops: Cóż pora ściągnąć Twelve Sky ale wątpie żeby było lepsze. To przynajmniej wyjaśnia że komentarze na stronce i oceny są z filmików :mrgreen:

Ja sobie pogrywam rekreacyjnie w Sho, na dzwieki nie zwrocilem uwagi , grafa mi nie przeszkadza a zabawa zaczyna sie po 20 lvl-u i grafa tez mocno sie polepsza tylko trzeba cierpliwosci:)

Możliwe tylko że nie ma tyle satysfakcji gdy się gra samemu. Ale przyznasz chyba że te dźwięki w eq podebrane z CS to parodia xD .

Pewnie mnie wyśmiejecie ale nie wiem jak wogóle zacząć grać. Mam podać id ... ale skąd PROSZE POMÓZCIE MI BO PIERWSZY RAZ BD GRAŁ W TAKIE COS piszcie na gg lub e maila :oops:

Nie mam zamiaru odpowiadać na takie idiotyzmy na gg lub e-mail więc napisze krótko tu a może zrobie do tego poradnik jeśli będzie potrzebny 8-) . Rejestrujesz się na stronie tej gry, ID to nazwa Password to hasło a resztę chyba powinieneś znać.

Gram w to parę minut ale dłużej nie wytrzymałem ze śmiechu i rozczarowania... Może urażę czyjś gust do gry ale gdy to zobaczyłem pomyślałem tylko o tym jak najbardziej złagodzić mojego posta! Dźwięki kopiowane z gier. np przeciąganie broni do ręki to dźwięk rozbrajania bomby w CS a przekładanie przedmiotów w eq to dźwięk lunety AWP (wtf?) Ale gra nie cieszy się dźwiękiem bo na pierwszej mapie w mieście słychać nic oprócz własnych nie regularnych kroków. Do tego po starcie w wirtualnym świecie w menu jest ikonka w postaci skrzyni, gdy na nią klikniemy wystartują nam listy z przedmiotami do zakupu, znacznie pomagające w grze.

Porównując tą gre do tej na filmie wydaje mi się że musiałem się grubo pomylić i zrobić coś źle i przez to gra wydaje się do d*py. Ale chyba nie tylko ja tak myśle bo server świeci pustką i słynie dużymi lagami (ja mam nie wiem jak inni) I broda się nie pomylił co do grafiki w grze, która może rywalizować z tą w Deicide.

Zresztą grałem w to 10 min. i pewnie się nie powinienem wypowiadać ale rozczarowała mnie gra w porównaniu do trailera i recenzji...