(Shooter) Szukam MMo (Hardcore Mode)

Witam, od razu chcialbym przeprosic za brak polskich znakow i za zly dzial (gdyz w dziale Szukam MMo nie moge napisac tematu, chcialbym poprosic o przeniesienie tego teamtu do odpowiedniego dzialu)

A wiec przechodzac do sedna sprawy. Poszukuje Shooter MMO w ktorym jest Hardcore mode lub w ktorym zabija sie dosc szybko przeciwnika ( najlepiej F2P)

Gry ktore nie spodobaly mi sie:

Arctic Combat

Combat Arms

Army 2

Backshot

Od razu mowie ze Battlefield oraz Call Of Duty u mnie nie beda dzialac

P.S Orientuje sie ktos czy w Battlefield 4 free jest hardcore mod??

lol? Kanter Strajk 1.6

Cs z pro modem czy jakoś tak :S

Battlefield nie potrzebuje rzadnego hard core mode ,bo sam w sobie jest hardkorowy.To znaczy rozgrywka jest dość dynamiczna,gracze z przeciwnej drużyny zazwyczaj "stają na uszach" żeby cie unicestwić.A pozatym dochodzi element taktyki,to jest troche inna jazda niż w grach które wymieniłeś(oprócz Arma2 ).W Battlefield p4f ,w trakcie meczu drużyny walczą o przejmowanie spotów,na niektórych mapach dzieje się to z użyciem czołgów ,pojazdów opancerzonych ,śmigłowców szturmowych a nawet samolotów myśliwskich .Wyobraż sobie co siedzieje w trakcie takiego starcia ,jest naprawde dynamicznie ale też taktycznie,Nabijamy sobie fragi,owszem,ale pracujemy też dla drużyny ,warto poświęcić się czasem i przepuścić ryzykowny szturm czołgiem, czy w jakikolwiek inny sposób,na spot zajęty przez wroga.Wiem ,że teraz doszedł jakiś inny tryb rozgrywki,obrona bazy ,coś w tym rodzaju.

Witam, od razu chcialbym przeprosic za brak polskich znakow i za zly dzial (gdyz w dziale Szukam MMo nie moge napisac tematu, chcialbym poprosic o przeniesienie tego teamtu do odpowiedniego dzialu)

A wiec przechodzac do sedna sprawy. Poszukuje Shooter MMO w ktorym jest Hardcore mode lub w ktorym zabija sie dosc szybko przeciwnika ( najlepiej F2P)

Gry ktore nie spodobaly mi sie:

Arctic Combat

Combat Arms

Army 2

Backshot

Od razu mowie ze Battlefield oraz Call Of Duty u mnie nie beda dzialac

P.S Orientuje sie ktos czy w Battlefield 4 free jest hardcore mod??