Shootmania - Zapraszam Polaków do gry ! Najlepszy shooter ever, lepszy niż 1.6 ;)

Witam chciałbym wszystkich zaprosić do gry z okazji takiej, że w dniu dzisiejszym weszła ulepszona wersja demo jest "prawie" jak full wersja.Pierwsze 48h gry gracz ma wszystkie tryby odblokowane(mam na myśli mody dodatkowe).Po tym czasie można grać w dodatki czyli mody tylko godzinę dziennie, ale co najważniejsze to że mod który jest najbardziej grywalny na demie jest zupełnie darmowy i można grać 24/7.Zapraszam wszystkich polaków do gry, mamy polski serwer (U POLSIKA POLAND ELITE SM)

Grę można pobrać w wersji darmowej na steamie, więc nie będzie problemu z pobraniem dla was.Tutaj pod spodem umieszczę filmik promujący, gra jest naprawdę świetna, szczególnie tryby 3vs3 :) Grałem prawie 7 lat w counter strike 1.6 i tylko ta gra przypomina mi coś z tego :)

Jak coś to zapraszam na mój serwer jak i także możecie mnie dodać na steam : tehmilky1

Shootmania to mega skillowy shooter, o wiele bardziej skillowy niż inne.
Od kiedy Shootmania jest darmowa? Kupiłem ją w becie i pograłem trochę, ale nie wiem co i jak teraz.

Shootmania to mega skillowy shooter, o wiele bardziej skillowy niż inne.Od kiedy Shootmania jest darmowa? Kupiłem ją w becie i pograłem trochę, ale nie wiem co i jak teraz.

Wersja demo została ulepszona dość mocno w dniu dzisiejszym, nadal można kupić wersje pełną ale moim zdaniem wersja darmowa zupełnie na początek starcza do swobodnej gry.Tak shootmania to mega skillowy shooter, ale moim zdaniem skill to sprawa drugorzędna gdyż w trybach zespołowych 3vs3/5vs5 liczy się głównie teamplay.

Pozdrawiam i zapraszam do gry 3vs3 // steam

Właśnie ściągam zaproś na steam Allgahur (putin na avatarze)

Dodaj na steam: crims1996

Dodaj na steam: crims1996

Dodaj mnie tehmilky1, bo coś wpisuję crims1996 i nic nie znajduję :D

Witam chciałbym wszystkich zaprosić do gry z okazji takiej, że w dniu dzisiejszym weszła ulepszona wersja demo jest "prawie" jak full wersja.Pierwsze 48h gry gracz ma wszystkie tryby odblokowane(mam na myśli mody dodatkowe).Po tym czasie można grać w dodatki czyli mody tylko godzinę dziennie, ale co najważniejsze to że mod który jest najbardziej grywalny na demie jest zupełnie darmowy i można grać 24/7.Zapraszam wszystkich polaków do gry, mamy polski serwer (U POLSIKA POLAND ELITE SM)

Grę można pobrać w wersji darmowej na steamie, więc nie będzie problemu z pobraniem dla was.Tutaj pod spodem umieszczę filmik promujący, gra jest naprawdę świetna, szczególnie tryby 3vs3 :) Grałem prawie 7 lat w counter strike 1.6 i tylko ta gra przypomina mi coś z tego :)

Jak coś to zapraszam na mój serwer jak i także możecie mnie dodać na steam : tehmilky1