Szukam anime , typu w którym jest bohater który dorasta , szkoli się , ćwiczy umiejętności , jest coraz starszy coś na wzór , Naruto , Hunter x Hunter , można powiedzieć też Bleach , oczywiście obejrzałem mase innych tytułów , praktycznie taka ilość ,że wątpie że coś mnie zaskoczy , aczkolwiek zawsze warto napisać może podacie jakieś którego akurat nie oglądałem. Po ostatnim odcinku dzisiejszym Hunter x Hunter normalnie czuje taki niedosyt ,że potrzebuje jakąś inna serie rozpocząć teraz.
Shounen anime
Polecam, moze akurat czegos nie ogladales:
-Mushibugyou
-Arata Kangatari
-Strike the Blood
-Tokyo Ravens
-Shingeki no Kyojin
-Magi
-Jojo's Bizarre Adventure
-Beelzebub
-Ao no Exorcist
-Nurarihyon no Mago
-Fullmetal Alchemist: Brotherhood
-Saint Seiya: The Lost Canvas
-Fairy Tail
-D.Gray-man
-Katekyo Hitman Reborn!
dorastanie w tych raczej nie wystepuje moze poza Jojo's, ale w kazdym z nich bohaterowie staja sie coraz silniejsi
(Kolejność losowa)
- Jojo bizzare adventure
- Magi
- Dragon Ball
- Soul Eater
- Full Metal Alchemist: Brodherhood (best evah made)
- D-Gray Man
- Fairy Tail (tasiemiec)
- One Piece (tasiemiec)
- Hajime no Ippo (oldschool anime o boxie, polecam każdemu)
- Shaman King
- Kuroko no Basket (sportowe)
- Inuyasha
- POKEMONY!
- Toriko
- Captain Tsubasa (sportowe)
- Bleach
- Mushibugyou
- Hunter x Hunter
- Eureka Seven
- Nobunagun
Mushibugyou i Nurarihyon no Mago - nie ogladałem z waszych list tylko myślicie ,że warto ?
Nie chcę mi się szukać więcej, więc dam tylko jedno. Baki the Grappler.
Szukam anime , typu w którym jest bohater który dorasta , szkoli się , ćwiczy umiejętności , jest coraz starszy coś na wzór , Naruto , Hunter x Hunter , można powiedzieć też Bleach , oczywiście obejrzałem mase innych tytułów , praktycznie taka ilość ,że wątpie że coś mnie zaskoczy , aczkolwiek zawsze warto napisać może podacie jakieś którego akurat nie oglądałem. Po ostatnim odcinku dzisiejszym Hunter x Hunter normalnie czuje taki niedosyt ,że potrzebuje jakąś inna serie rozpocząć teraz.