Shoutbox nie działa

Witam.

Niedawno się zarejestrowałem i chciałem przywitać sie na shoutboxie, niestety nie mogę wysyłać na nim wiadomości. Przy kliknięciu przycisku "wyślij" nic się nie dzieje. Opera, firefox, przeglądarka na androidzie, nigdzie nie działa. Czy SB jest od jakiejś ilości postów?

Powinno wszystko działać.

mi ten shoutbox już od bardzo dawna nie działa , ło co chodzi

Może kilka osób ma takie problemy, nie wiem czemu. Wszystko powinno śmigać niezależnie od ilości postów. (chyba ze coś się zmieniło)

Eustachy, Twój ostatni wpis na SB był 2 Grudnia 2012 r. Może wina leży w przeglądarce.

Eustachy, Twój ostatni wpis na SB był 2 Grudnia 2012 r. Może wina leży w przeglądarce.

Na pewno nie leży w przeglądarce. Popatrz na pierwszy post. Opera, firefox, android: nie działa. Może SB jest zbugowane.

sprawdzałem kilka przeglądarek i nie działa niestety , może to wina leży w jakiś opcjach przeglądarki albo cuś ?

Na pewno nie jesteście na SB zablokowani bo sprawdzałem, a więc coś raczej jest u was nie tak. Ja na takich sprawach się za bardzo nie znam, kiedyś gdy forum mi się chrzaniło to po prostu skasowałem wszystkie przeglądarki, przeczyściłem CClearner i było ok.

Mi SB również nie działa ;)

Niestety mam to samo :<

Witam.

Niedawno się zarejestrowałem i chciałem przywitać sie na shoutboxie, niestety nie mogę wysyłać na nim wiadomości. Przy kliknięciu przycisku "wyślij" nic się nie dzieje. Opera, firefox, przeglądarka na androidzie, nigdzie nie działa. Czy SB jest od jakiejś ilości postów?