Shushei mianowany

"Shushei-czyli topowy gracz League of Legends, po wyśmienitej grze na Dreamhack 2011, został "odpicowany".Tzn jego linkreff dostał bonus dla nowych jak i starych wyjadaczy. Kazdy ref na jego konto dostaje po wbiciu 5 levelu 2075RP!!!"- TAKIE SŁOWA PRZEDSTAWIŁ DZISIAJ ADMIN ESL A ZARAZEM UCZESTNIK DH. Lecz link do refów jest mało znany, a to że ESL-owiec to mój kolega, otrzymałem od niego link jako trzeci farciarz.

LINK:http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c35da00b9b54

PS. Rp otrzymujemy po wbiciu 5 lvl, lecz u drugiego "farciarza" należało wbić 6 lvl. Po otrzymaniu wyświetla się okno, w którym wpisujemy nick konta na które chcemy otrzymać Pieniądze na Polach Przywoływaczy. GL&HF Pozdrowienia i miłych skinów. Ja już skorzystałem! Teraz czas na Ciebie!

Nie chce mi się wierzyć... a mozesz podesłać źródło , strone skąd masz takie informacje? Wiem, że od Admina, ale musiał to gdzieś opublikować..

DLACZEGO NIE MA CENZURY NA REFY? RIMEJK, RUSZ SIĘ, A NIE SIĘ OPIERDALASZ!

Bana na ip dla tego pana.Już nie pierwszy raz wrzuca tu ref linki.

Ten news nigdzie nie był publikowany, ponieważ są to słowa DŹWIĘCZNE, nie pisane. Prosto z drema.

@UP

Nie pierwszy raz? Czlowieku, dzisiaj jestem pierwszy raz na tym forum.

@DOWN

Źle Ci się wydaje. Też myślałem, że to fejk ale jednak nie. Tylko troche lipa bo teraz ludzie będą mieli więcej RP niż IP ;xxx

tak mi sie wydaje, że to jego reflink D:<

Szkoda słów ...

Dobry trick :D

Vote BAN.

Ja też sądzę że to ref link, za kłamstwo też proponuje bana.

Nie tylko dobrze wam się wydaje, ale to JEST ref link. Wystarczy spojrzeć na link i wszystko widać. A ty eqnquirn nie szukaj idiotów na tym forum. Wszyscy tutaj są wyczuleni na takie coś, wiec nie pier*** (za przeproszeniem), że to nie jest ref link.

PS: gdybyś miał więcej oleju w głowie to byś przynajmniej to jakoś zakrył, a ty elegancko wystawiłeś "bebechy" :)

Temat został zamknięty. Powód: Wystarczy tej kłótni.

"Shushei-czyli topowy gracz League of Legends, po wyśmienitej grze na Dreamhack 2011, został "odpicowany".Tzn jego linkreff dostał bonus dla nowych jak i starych wyjadaczy. Kazdy ref na jego konto dostaje po wbiciu 5 levelu 2075RP!!!"- TAKIE SŁOWA PRZEDSTAWIŁ DZISIAJ ADMIN ESL A ZARAZEM UCZESTNIK DH. Lecz link do refów jest mało znany, a to że ESL-owiec to mój kolega, otrzymałem od niego link jako trzeci farciarz.

LINK:http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c35da00b9b54

PS. Rp otrzymujemy po wbiciu 5 lvl, lecz u drugiego "farciarza" należało wbić 6 lvl. Po otrzymaniu wyświetla się okno, w którym wpisujemy nick konta na które chcemy otrzymać Pieniądze na Polach Przywoływaczy. GL&HF Pozdrowienia i miłych skinów. Ja już skorzystałem! Teraz czas na Ciebie!