Witam graczy !
Chciałbym zaprosić wszystkich do gry na serwerze Tauri-WoW x15 po stronie alliance w gildii Sick Muffins. Gram na serwerze odkąd wszedł content mists of pandaria i chciałbym zebrać grupkę polskiej gwardii i pokazać jak się gra dla węgierskich kolegów ;p
Dlaczego Tauri ?
Tauri jest to węgierski serwer posiadający 3 realmy (x1-węgierski/x1-international/x15-węgierski) serwer ma bardzo długą historię i jest znany z stabilności oraz doświadczonego zespołu. Serwer jest bardzo dopracowany osobiście nie widziałem lepiej zrobionego serwer post-cata (jakościa można porównywać go do serwerów z wotlk a nawet wcześniej !). Kilka dni temu wszedł na serwery content z mopa w który się wlicza nowy kontynent oraz kilka dungeonów. Serwer jest progresywny, dlatego Raidy oraz server pvp jeszcze nie są dostępne ale zostały zapowiedziane na następny tydzień. Aby pokazać jak dobrze oskryptowany jest server moge oznajmić że mini eventy typu przechodzenie na pandarie,Twilight Highlands itp. działają i to w bardzo solidny sposób. Wybrałem server x15 ze względu na to że lvlowanie jest przyjemnie i taki rating pozwala na nacieszeniem się questami oraz poznania swojej klasy w jakiś sposób oraz dlatego że posiada on w miare dobrą populacje (jak to pisze wynosi ona 900 ludzi online). Jeżeli kogoś interesuje lvlowanie zajęło mi 11 godzin oraz troche ponad 150 questów patrząc na to że grał rogalem i że troche się obijałem to lvlowanie jest naprawde szybkie
Dlaczego Sick Muffins ?
Otóż gildii jeszcze nie byłem w stanie założyć w sensie praktyczniej jednak mam zaplanowane czego można oczekiwać po gildii. Na serwerze jestem sam dlatego też chciałbym stworzyć gildie która by wykonywała nadchodzący content w świetnej atmosferze Gildia skupiała by się na dwóch aspektach pvp i pve ale jakby ktoś chciał dołączyć na rzeczu socialu nie ma problemu. Terminy raidów byłyby ustalane na podstawie wszystkich członków aby jak największa liczba graczy mogłaby razem spędzić czas. Wspólne bg,areny,dungeony,wypady po xmogi czy pomóc w lvlowaniu jest oczywiście podstawą Mam w głowie kilka eventów pvp jak napady na Orgrimaar, mulgore, turnieje 1v1, areny 5v5 w trybie tag team, oczywiście wszystko gdyby znaleźli się chętni. Uważam się za doświadczoną osobe znającą content mists of pandaria dobrze i uważam, że jestem w stanie stworzyć gildie w której każdy będzie czuł się zadowolony. Officerów, raid leaderów wybierzemy w przyszłości na bazie aktywności. Mówiąc o aktywności jestem osobą bardzo aktywną którą w grze można spotkać często, dla mnie wow to jak FB cały czas w tle odpalony
To chyba wszystko, wszystkich zainteresowanych zapraszam na szept w grze (ign: lulki) albo na pisanie w komentarzach pytań dotyczących gildii lub serwera.