Side-scrolling MMORPG

Witam Wszystkich ;).

Mam dylemat, nie wiem który z poniżej wypisanych MMO wybrać:

- La Tale

- Ghost Online

- Wind Slayer

Przede wszystkim chodzi mi o dobre PvP, lecz nie wiem która z tych gier takowe posiada, o rozbudowanie i samą przyjemność płynącą z gry ;D. Wszystkie te gry na pierwszy rzut oka prezentują się podobnie, jednak wiadomo że od strony grywalności już nie. Także czekam na jakieś sugestie z waszej strony ;). Pozdrawiam.

PS. I nie pisać "zagraj w Maple Story" - nie interesuje mnie ta gra!

Witam.

Ghost online na wstępie bym odrzucił i tu nie ma nic do gadania.

La Tale i Wind Slayer są porównywalne, ale IMO animacja WS kuleje, gra jest mało urozmaicona. (zaznaczam, że grałem nieco ponad godzinkę, czyli mogę się mylić). ale to tylko moje spostrzeżenia.

Mój wybór- La Tale. Miła odskocznia od klasycznych mmo, inna niż MS i wszystkie jej klony.

Poza tym, La Tale jest najbardziej dopracowana.

No nie wiem, ja GO bym nie odrzucał. Dlaczego? Gość pyta o PvP a z tego co ja grałem w GO (a długo nie grałem) to PvP było tam zrealizowane bardzo dobrze. Tzn. bardzo dobrze - w La Tale i Wind Slayera nie grałem więc nie mogę do tych gier porównywać.

Ja z swojej strony mogę Ci polecić La Tale i Wind Slayer,ale najpierw spróbuj La Tale,bo cenię go bardziej od Winda.

La Tale wciąga na długo,można powiedzieć pijawka bo jak Cię przyciągnie do monitora to nie puści.

GO był wzorowany na MS. Nie wyszło to najlepiej. Samo pvp jest w miarę przyzwoite, ale gra jest nudna jak flaki z olejem.. (BTW, skąd to porównanie?)

La Tale, pvp ma przyzwoite, a i sam gameplay nie jest najgorszy.

Do autora tematu:

Nie wiem, czemu nie chcesz MS, ale jeśli odrzucasz ją, nie grając- spróbuj.

W MS po prostu nie ma PvP.

Grałem w MS ale po prostu jakoś tak... hmm, czegoś mi tam brakowało. La Tale wydaje mi się również najciekawsze, tak więc spróbuję w to pograć. Pozdrawiam i thx za sugestie i opinie ;)).

No ja niestety musiałem się przerzucić na WindSlayer bo w LaTale mam ukrutne lagi.

Obie świetne,światek i questy lepsze w LaTale,bardziej zręcznościowe,w WS szybciej leci level i bardziej czuć ducha Mario,radosne skakanie po platformach.

W Ghost Online jeszcze nie miałem możliwości zagrać.

Witam Wszystkich ;).

Mam dylemat, nie wiem który z poniżej wypisanych MMO wybrać:

- La Tale

- Ghost Online

- Wind Slayer

Przede wszystkim chodzi mi o dobre PvP, lecz nie wiem która z tych gier takowe posiada, o rozbudowanie i samą przyjemność płynącą z gry ;D. Wszystkie te gry na pierwszy rzut oka prezentują się podobnie, jednak wiadomo że od strony grywalności już nie. Także czekam na jakieś sugestie z waszej strony ;). Pozdrawiam.

PS. I nie pisać "zagraj w Maple Story" - nie interesuje mnie ta gra!