Sidescrooler

Wiem wiem, już zakładałem podobny temat, ale mam straszną ochotę pociupać sb w jakiegoś sidescroolera, biorąc pod uwagę iż zależy mi na tym by owa gra nie była P2W, do głowy przychodzą mi dwa tytuły mianowicie Maple Story EU oraz Dungeon Fighter Online, standardowo nie obejdzie się bez kilku pytań, a więc czy obie gry nie są P2W?, jak wygląda populacja w obu grach, i czy jest sens zaczynać grać w jedną z tych gier? Dodam, iż bardziej podchodzi mi MS, ale zalezałoby mi, abym był coś w stanie osiągnąć grając tylo w weekendy, a wieć jak to wygląda w obu przypadkach?

Z góry dziękuję, oraz przepraszam za popełnione błędy!

1. Jeśli chcesz coś osiagnac, to predzej w DFO niz Maple Story.

2. Odpowiedz sobie równiez na podstawowe pytanie: wolisz platformówkę (MS) czy arcade'owego hack'n'slasha (DFO)?

3. Nie wiem jak z Pay2Win w Maple Story EU, ale w DFO da sie przeżyć.

4. w DFO populacja jest ogromna (400 mln+ graczy na calym swiecie). I nie sugeruj sie ostatnim laczeniem serwerow, bo graczy naprawde jest wiele.

5. Weekendy mowisz? W MS trzeba troche pogrindowac, w DFO wystaraczy isc przed siebie i bic kolejne instancje. DFO na pewno jest bardziej "casualowa" produkcja, w ktorej 1-3h dzienne w zupelnosci wystarczą.

6. Problemem DFO jest nadal ponadprzecietna liczba botów i gold-sellerów, ale tworcy walcza z nimi caly czas.

Z tych dwóch tytułów polecałbym DFO, ale najbardziej Elsworda (w wersji Global), ktory jest najlepszy, najbadziej aktywny (to chyba TOP15 gier F2P pod wzgledem populacji) i caly czas aktualizowany.

Dziękuję bardzo za szybką pomoc, postanowiłem sprawdzić DFO jeszcze raz bardzo dziękuję.

Dziękuję bardzo za szybką pomoc, postanowiłem sprawdzić DFO jeszcze raz bardzo dziękuję.

Jest też LaTale. W jednym z ostatnich patchy zniesli tam dodatki z kostiumow, teraz glownie sa one tylko czyms przykuwajacym uwage. Pierscienie tez nie daja juz zadnych bonusow, wiec mozna smialo grac nie martwiac sie o zadne pay2win. I z tego co wiem doszla tez jakas nowa klasa, card master czy jakos tak.

Wiem wiem, już zakładałem podobny temat, ale mam straszną ochotę pociupać sb w jakiegoś sidescroolera, biorąc pod uwagę iż zależy mi na tym by owa gra nie była P2W, do głowy przychodzą mi dwa tytuły mianowicie Maple Story EU oraz Dungeon Fighter Online, standardowo nie obejdzie się bez kilku pytań, a więc czy obie gry nie są P2W?, jak wygląda populacja w obu grach, i czy jest sens zaczynać grać w jedną z tych gier? Dodam, iż bardziej podchodzi mi MS, ale zalezałoby mi, abym był coś w stanie osiągnąć grając tylo w weekendy, a wieć jak to wygląda w obu przypadkach?

Z góry dziękuję, oraz przepraszam za popełnione błędy!