Sieć hamachi

Używam internetu bezprzewodowego i to co ostatnio się dzieje, zaczęło mnie już wkurzać, i to tak bardzo. Mianowicie, mój laptop automatycznie łączy się z jakąś siecią

Typ dostępu: Brak dostępu do internetu

Połączenia: Hamachi

A druga sieć, z którą mnie łączy, to moja sieć. Problem polega na tym, że czasami komputer jako nadrzędną sieć bierza tą z hamachi, przez co nie mam dostępu do internetu. Kiedy próbuje usunąć Hamachi, a nuż problem przejdzie, pokazuje mi, że program jest aktualnie używany. Kiedy próbuję rozłączyć się z tą siecią, od razu łączy mnie z nią na nowo. Dopowiem, że klikając w dolnym prawym rogu na dostępne połączenia, nie ma tej sieci, także nie mam pomysłu jak usunąc automatyczne łączenie się. Coś pomożecie? ;d

mod_ico.png
Przenoszę do problemów technicznych ~ NS

Próbowałeś usunąć program o nazwie hamachi lub wyłączyć hamachi w usługach ?

Może to coś pomoże ?

http://myvpnworld.blogspot.co.uk/2012/09/hamachi-2x-i-brak-poaczenia-z-internetem.html

Jeśli nie, to kiedyś szukałem coś na necie jak wyłączyć żeby hamachi nie tworzyło sieci i pamiętam tylko, że trzeba było gdzieś wejść w "service" i tam coś odznaczyć.

Hamachi zamknij poprzez Menadżer urządzeń w Procesach,następnie odinstaluj,lub zrób jak kolega wyżej napisał wejdź w Połączenia Lokalne w Panelu Sterowania i tam klikając prawym na "Hamachi" Poszukaj tego "Service",lub czegokolwiek innego co mogłoby ci pomóc w jakikolwiek sposób.

Używam internetu bezprzewodowego i to co ostatnio się dzieje, zaczęło mnie już wkurzać, i to tak bardzo. Mianowicie, mój laptop automatycznie łączy się z jakąś siecią

Typ dostępu: Brak dostępu do internetu

Połączenia: Hamachi

A druga sieć, z którą mnie łączy, to moja sieć. Problem polega na tym, że czasami komputer jako nadrzędną sieć bierza tą z hamachi, przez co nie mam dostępu do internetu. Kiedy próbuje usunąć Hamachi, a nuż problem przejdzie, pokazuje mi, że program jest aktualnie używany. Kiedy próbuję rozłączyć się z tą siecią, od razu łączy mnie z nią na nowo. Dopowiem, że klikając w dolnym prawym rogu na dostępne połączenia, nie ma tej sieci, także nie mam pomysłu jak usunąc automatyczne łączenie się. Coś pomożecie? ;d

mod_ico.png
Przenoszę do problemów technicznych ~ NS