Siedem grzechów głównych Guild Wars 2

Siedem grzechów głównych Guild Wars 2, które moim zdaniem wpłyną, lub już wpłynęły na złe funkcjonowanie gry. Możecie się nie zgodzić, możecie krytykować, możecie wyzywać, ale starałem się najlepiej jak mogłem, podpierając się obserwacjami, dowodami...

Wyświetl pełny artykuł

Najglupszy artykul, jaki pojawil sie na mmorpg.org, sorki :/.

Jego jedynym celem jest prowokacja, a wartosci merytoryczne schodza na dalszy plan. Nie bawmy sie w FAKT czy SuperExpress, nie tedy droga :/.

Wyświetleń: 80478 - cel osiągnięty.

Fakt jest najpoczytniejszym dziennikiem w Polsce. Cel osiagniety... A wartosci?

Strona główna i wartości? Wystarczy spojrzeć na poziom komentarzy. Jacy czytelnicy - taki poziom newsów.

Ludzie po prostu lubią ze sobą walczyć, hejcić, kontrowersje budzą największy ruch.

Porównując wyświetlenia z newsami Ozonka (wartości) a Guru (kontrowersje), można zobaczyć o czym ludzie uczęszczający na ten serwis wolą czytać, a raczej co wolą komentować.

Najglupszy artykul, jaki pojawil sie na mmorpg.org, sorki :/.Jego jedynym celem jest prowokacja, a wartosci merytoryczne schodza na dalszy plan. Nie bawmy sie w FAKT czy SuperExpress, nie tedy droga :/.

Spoko, mozesz miec swoje zdanie, tylko zauwaz, ze jak pisalem "5 rzeczy, ktore spieprzyl Mythos", albo "Dlaczego nie kupie SWTOR", to takich glosow nie bylo? Glosy pojawily sie, gdy glupi guru naskoczyl na ŚWIETE Guild Wars 2.

Ja tam hejtu w swoim artykule nie widze, moze malutki, ale podparty takimi rzeczami, ktore osobisice mi sie nie podobaja. I czytajac komentarze, naprawde: 1/3 sie ze mna zgadza.

Trzeba burzyc beton o imieniu "Guild Wars 2 jest za***iste i tyle", bo to nieprawda, a ten ogolny hype i slepa wiara, zeby nie powiedziec fanatyzm, to dopiero plaga. Z tym trzeba walczyc.

Beton "guild wars 2 jest za***isty i tyle" nie istnieje, bo kazdy zdaje sobie sprawe z wad tej gry. Ja sam przestalem w nia grac, poniewaz mnie znudzila i bez problemu moge wskazac elementy gry, ktore do tego sie przyczynily. I zrobilem to, tutaj na forum, w pewnym temacie zwiazanym z GW2.

I Guru, chyba oklamujesz sam siebie twierdzac, ze to co zrobiles w tym artykule i to co robisz w roznych newsach zwiazanych z GW2, jest gra czysta i fair. Ale nie wnikam w to, bo nie mowie tutaj o innych newsach, mowiacych o GW2, ale o tym jednym, konkretnym artykule, ktory juz od samego poczatku atakuje czytelnika bardzo natarczywie, stosujac tanie chwyty, a cel ich jest jeden - prowokowac, szokowac, wzbudzac kontrowersje. To jest na poziomie wspomnianego juz FAKTu. I nie chce byc zle zrozumiany, bo ja wiem, ze ty wiesz, o tym, jak cenie twoj wklad w zycie codziennie tego portalu. Prawda jest taka, ze gdyby nie twoja osoba, to pewnie i portal dosc szybko przeszedlby w stan spoczynku, zamieniajac sie potem w gnijacego trupa. A wiec rozumiem, ze masz swoje zdanie, ale artykul taki jak ten uwlacza nie GW2, ale tobie, bo to chwyty ponizej pewnego poziomu.

Siedem grzechów głównych Guild Wars 2, które moim zdaniem wpłyną, lub już wpłynęły na złe funkcjonowanie gry. Możecie się nie zgodzić, możecie krytykować, możecie wyzywać, ale starałem się najlepiej jak mogłem, podpierając się obserwacjami, dowodami...

Wyświetl pełny artykuł