Sieeeema

Siema :D Jestem Jakub , konto mam 2 dni.Gram w Lol-a i CS-a , oczekuję na Dragon Nest , GW2 , Vindictus , Raiderz i Rusty Hearts

Bardzo często odiedzałem główną stronę , ale żałuję , że wcześniej nie zajrzałem na forum.Mam nadzieję , że w potrzebie będziecie pomagać , a ja wam w miare moich możliwości :D.

wiedzimin wita cię w naszej społeczności

Witamy

Witamy Ciebie drogi kolego.

Witaj w lepszym świecie.

Yo :P Zbieram ekipę na RaiderZ poszukaj tematu RaiderZ :)

Witam i życzę wiele miłych chwil spędzonych w naszym towarzystwie ; )

Witamy w Raju ^^ Pozdro od wiedzmina KreX'a :lol:

Kłaniam się ;) .

Aka'Magosh!

Ciekawe czy ucieknie jak nabije 20 postow.

Konnichiwa.

@Dixell

Ciekawe czy ucieknie jak nabije 20 postow.

Fajna forma przywitania xD

Na tym forum nie ma szaraczków, każdy jest oryginalny :)

Witam witam i życzę miłej zabawy

Siema.

@DixellFajna forma przywitania xD

Być może trafna. ;p

Hahahahahahahaahahaaha.Mam 20 postów pora spadać z forum , już tutaj nigdy nie zawitam.

XDDDDDDDDDD

@Edit teraz taki ps żeby nie było.Jutro cały dzień mnie nie będzie ponieważ wracam do domu a konta stracić nie chce :D.

Witam Witam:)

Hahahahahahahaahahaaha.Mam 20 postów pora spadać z forum , już tutaj nigdy nie zawitam.XDDDDDDDDDD@Edit teraz taki ps żeby nie było.Jutro cały dzień mnie nie będzie ponieważ wracam do domu a konta stracić nie chce .

Chodzi o to, ze zaraz zalozysz jakis durny temat w szukam mmo i tyle sladu po tobie bedzie.

Chodzi o to, ze zaraz zalozysz jakis durny temat w szukam mmo i tyle sladu po tobie bedzie.

Ja mam w co grać , raczej nie potrzebuje porad , gdyż grałem chyba w każdą mmo jaka jest.Jedyne co moge doradzić w co grać :D.