Ponieważ nie przepadam za zatrzęsieniem polaczków , ale kilku do pogadania byłoby miło mieć ;]
Siekanowa Wycieczka na Ragnarok Official ;-]
@Siekanek
Nie mam pojecia dlaczego tak zareagowales na posty twoim zdaniem "nieprzychylne"? Takim zachowaniem nikogo nie zachecisz, a wrecz przeciwnie.
Pozatym nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. "Ten gosciu wyzej" (czyli ja) napisal ci wyraznie ze w RO gral dosyc dlugo, wiec twoja wypowiedz: "nie znacie sie bo nie graliscie" jest dla mnie niezrozumiala.
A mowiac ze niezaplacilbym abonamentu za RO w tych czasach, nie mialem na mysli grafiki (skad pomysl ze mi sie ona nie podoba?) ani tego ze gra jest do luftu. Po prostu w tych czasach ze te (lub zblizona) kwote mozna pograc w MMO oferujace znacznie wiecej niz RO (niestety latka leca, MMO 'ida do przodu' a RO zostaje w tyle).
Poziom tego forum zaczął mocno spadać...

@SiekanekNie mam pojecia dlaczego tak zareagowales na posty twoim zdaniem "nieprzychylne"? Takim zachowaniem nikogo nie zachecisz, a wrecz przeciwnie.Pozatym nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. "Ten gosciu wyzej" (czyli ja) napisal ci wyraznie ze w RO gral dosyc dlugo, wiec twoja wypowiedz: "nie znacie sie bo nie graliscie" jest dla mnie niezrozumiala. A mowiac ze niezaplacilbym abonamentu za RO w tych czasach, nie mialem na mysli grafiki (skad pomysl ze mi sie ona nie podoba?) ani tego ze gra jest do luftu. Po prostu w tych czasach ze te (lub zblizona) kwote mozna pograc w MMO oferujace znacznie wiecej niz RO (niestety latka leca, MMO 'ida do przodu' a RO zostaje w tyle).
Panie holy. Kilka postów wyżej przeprosiłem , że się uniosłem i to już nie powinno stanowić problemu , a co do kwestii Ragnaroka.
Niestety dalej muszę się z tobą nie zgodzić. Ragnarok Online ma w sobie tyle Contentu , że większość obecnych mmo dalej jest do tyłu.
Wystarczy samo podsumowanie , że w grze jest 36 miast i prawie 500 lokacji do expienia. W każdym mieście jest po kilka questów co daje bardzo dużo miejsc do eksploracji oraz wiele interesujących zadań do wykonania. Ja nie wykluczam , że są gry większe od RO bo na pewno są , ale stwierdzenie , że ro zostaje w tyle jest całkowicie i definitywnie błędne.
Updaty cały czas wychodzą. Gra nie stoi w miejscu ;]
Jeżeli poczułeś się urażony . To proszę bardzo skoro nie przeczytałeś tam. Panowie wybaczą , że się uniosłem. Padło kilka nieprzyjemnych słów. Mam nadzieję , że jeszcze uda nam się dogadać i wszystko skończy się pozytywnie.
Pozdrawiam i Zapraszam do gry
Siekanek

Poziom tego forum zaczął mocno spadać...W ramach podwyższania poziomu forum dostajesz ostrzeżenie za pisanie kompletnie nie na temat. - Mr. Hania
Own3d
A odnośnie tematu:
Musisz się siekan pogodzić z tym, że 99,9% użytkowników tego forum nie płaci za gry. Więc lepiej byś zrobił wybierając się na jakieś polskie forum o Ragnaroku. A teraz proszę użytkowników o nie spamowanie, nie wszczynanie kłótni, ani nie karmienie trolli w tym temacie.
A co do Ciebie Siekan: Nie stresuj się tak czyjąś negatywną wypowiedzią. Po prostu ją ignoruj. Też na początku byłem wrażliwy na wypowiedzi innych (pytajcie YL'a ), musisz po prostu zrozumieć, że nie wszyscy myślą tak jak Ty, a niektórzy nawet celowo chcą Cię sprowokować.
Odnośnie gry: podaj jakieś różnice między globem a privami, żebym mógł wiedzieć czy się opłaca
/Edit O widzę, że Hania mnie wyprzedził.
Proszę bardzo ;]
1. Społeczność. Wiadomo znajdują się pojedyncze przypadki idiotów ,ale głównie są to ludzie , którzy zawsze pomogą jeśli poprosisz. Zawsze jest z kim pogadać. W gildiach panuję cudowny klimat ,a dodatkowo wprowadzają nutkę humoru ;] . Graczy o każdej porze jest zatrzęsienie więc nie ma czasu na nudę.
2.Działa Ragial - Czyli nie musisz patrzeć po sklepach czy nie ma itemku dla ciebie tylko wpisujesz w Google Ragial. I on ci znajduję czy to czego szukasz jest u kogoś na vendorku ;]
3.Update - Pamiętajcie privy może są szybkie , ale wszystkie updaty są najpierw na officialach ;]
4. EQ - Gwarantuje ci , że zobaczysz itemy , których na privach nie miałeś okazji obejrzeć.
5. WoE WoE WoE. Jak grałem sinXem na starym iRO to była walka. 15 tys. graczy online - Każdy chce ten zamek mieć. EPICKO !!
6. Każdy wbity lvl sprawia ci niesamowitą radość. - sam dzisiaj dobiłem 40 job moim magiem. Jeszcze 10 i zmienię klasę ;]
7. Ten punkt nie dotyczy każdego. Ogólnie official - Mnie np. Cieszy , że nie okradam firmy i gram na ich globalnym serverze i czerpię radość z ich produktu.
TO chyba tyle jak narazie ;]
@Edit
ŁIIIIIII - Wizard ^^
Witam. Zapraszam wszystkich do tego tematu ;]
Jestem aktywny w grze ragnarok online. Grałem na prywatnych serverach przez ok. 5,5 roku.
Przyszedł czas na Server Oficjalny (Płatny)
Jako , że praktycznie nie ma tu Polskich graczy założyłem ten temat mając nadzieję , że paru się skusi.
Link do strony głównej : www.iro.ragnarokonline.com
Polecam koszta nie są duże : 31,01 zł za miesiąc gry ,a przecież nie powiecie mi , że nie da się złotówki dziennie oszczędzić ;]
Link z 10 joba na novicku ;]
Jutro będzie magician
Tak więc zapraszam serdecznie, abyśmy mogli razem zwiedzać te cudowne bezdroża Rune - Midgardu
Mag w Początkowych akcjach ;]