Siekanowa Wycieczka na Ragnarok Official ;-]

Ponieważ nie przepadam za zatrzęsieniem polaczków , ale kilku do pogadania byłoby miło mieć ;]

@Siekanek

Nie mam pojecia dlaczego tak zareagowales na posty twoim zdaniem "nieprzychylne"? Takim zachowaniem nikogo nie zachecisz, a wrecz przeciwnie.

Pozatym nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. "Ten gosciu wyzej" (czyli ja) napisal ci wyraznie ze w RO gral dosyc dlugo, wiec twoja wypowiedz: "nie znacie sie bo nie graliscie" jest dla mnie niezrozumiala.

A mowiac ze niezaplacilbym abonamentu za RO w tych czasach, nie mialem na mysli grafiki (skad pomysl ze mi sie ona nie podoba?) ani tego ze gra jest do luftu. Po prostu w tych czasach ze te (lub zblizona) kwote mozna pograc w MMO oferujace znacznie wiecej niz RO (niestety latka leca, MMO 'ida do przodu' a RO zostaje w tyle).

Poziom tego forum zaczął mocno spadać...

warn_ico.png
W ramach podwyższania poziomu forum dostajesz ostrzeżenie za pisanie kompletnie nie na temat. - Mr. Hania
@SiekanekNie mam pojecia dlaczego tak zareagowales na posty twoim zdaniem "nieprzychylne"? Takim zachowaniem nikogo nie zachecisz, a wrecz przeciwnie.Pozatym nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. "Ten gosciu wyzej" (czyli ja) napisal ci wyraznie ze w RO gral dosyc dlugo, wiec twoja wypowiedz: "nie znacie sie bo nie graliscie" jest dla mnie niezrozumiala. A mowiac ze niezaplacilbym abonamentu za RO w tych czasach, nie mialem na mysli grafiki (skad pomysl ze mi sie ona nie podoba?) ani tego ze gra jest do luftu. Po prostu w tych czasach ze te (lub zblizona) kwote mozna pograc w MMO oferujace znacznie wiecej niz RO (niestety latka leca, MMO 'ida do przodu' a RO zostaje w tyle).

Panie holy. Kilka postów wyżej przeprosiłem , że się uniosłem i to już nie powinno stanowić problemu , a co do kwestii Ragnaroka.

Niestety dalej muszę się z tobą nie zgodzić. Ragnarok Online ma w sobie tyle Contentu , że większość obecnych mmo dalej jest do tyłu.

Wystarczy samo podsumowanie , że w grze jest 36 miast i prawie 500 lokacji do expienia. W każdym mieście jest po kilka questów co daje bardzo dużo miejsc do eksploracji oraz wiele interesujących zadań do wykonania. Ja nie wykluczam , że są gry większe od RO bo na pewno są , ale stwierdzenie , że ro zostaje w tyle jest całkowicie i definitywnie błędne.

Updaty cały czas wychodzą. Gra nie stoi w miejscu ;]

Jeżeli poczułeś się urażony . To proszę bardzo skoro nie przeczytałeś tam. Panowie wybaczą , że się uniosłem. Padło kilka nieprzyjemnych słów. Mam nadzieję , że jeszcze uda nam się dogadać i wszystko skończy się pozytywnie.

Pozdrawiam i Zapraszam do gry

Siekanek

admin_ico.png
A więc - koniec wjeżdżania na siebie ludzie, każdy taki post będzie odpowiednio nagradzany. Kłótnia/dyskusja mile widziana pod warunkiem że dotyczyć będzie gry i będzie poparta odpowiednimi argumentami. - Mr. Hania
Poziom tego forum zaczął mocno spadać...
W ramach podwyższania poziomu forum dostajesz ostrzeżenie za pisanie kompletnie nie na temat. - Mr. Hania

Own3d

A odnośnie tematu:

Musisz się siekan pogodzić z tym, że 99,9% użytkowników tego forum nie płaci za gry. Więc lepiej byś zrobił wybierając się na jakieś polskie forum o Ragnaroku. A teraz proszę użytkowników o nie spamowanie, nie wszczynanie kłótni, ani nie karmienie trolli w tym temacie.

A co do Ciebie Siekan: Nie stresuj się tak czyjąś negatywną wypowiedzią. Po prostu ją ignoruj. Też na początku byłem wrażliwy na wypowiedzi innych (pytajcie YL'a :D), musisz po prostu zrozumieć, że nie wszyscy myślą tak jak Ty, a niektórzy nawet celowo chcą Cię sprowokować.

Odnośnie gry: podaj jakieś różnice między globem a privami, żebym mógł wiedzieć czy się opłaca :D

/Edit O widzę, że Hania mnie wyprzedził.

Proszę bardzo ;]

1. Społeczność. Wiadomo znajdują się pojedyncze przypadki idiotów ,ale głównie są to ludzie , którzy zawsze pomogą jeśli poprosisz. Zawsze jest z kim pogadać. W gildiach panuję cudowny klimat ,a dodatkowo wprowadzają nutkę humoru ;] . Graczy o każdej porze jest zatrzęsienie więc nie ma czasu na nudę.

2.Działa Ragial - Czyli nie musisz patrzeć po sklepach czy nie ma itemku dla ciebie tylko wpisujesz w Google Ragial. I on ci znajduję czy to czego szukasz jest u kogoś na vendorku ;]

3.Update - Pamiętajcie privy może są szybkie , ale wszystkie updaty są najpierw na officialach ;]

4. EQ - Gwarantuje ci , że zobaczysz itemy , których na privach nie miałeś okazji obejrzeć.

5. WoE WoE WoE. Jak grałem sinXem na starym iRO to była walka. 15 tys. graczy online - Każdy chce ten zamek mieć. EPICKO !!

6. Każdy wbity lvl sprawia ci niesamowitą radość. - sam dzisiaj dobiłem 40 job moim magiem. Jeszcze 10 i zmienię klasę ;]

7. Ten punkt nie dotyczy każdego. Ogólnie official - Mnie np. Cieszy , że nie okradam firmy i gram na ich globalnym serverze i czerpię radość z ich produktu.

TO chyba tyle jak narazie ;]

@Edit

ŁIIIIIII - Wizard ^^

screenymir009.jpg

Witam. Zapraszam wszystkich do tego tematu ;]

Jestem aktywny w grze ragnarok online. Grałem na prywatnych serverach przez ok. 5,5 roku.

Przyszedł czas na Server Oficjalny (Płatny)

Jako , że praktycznie nie ma tu Polskich graczy założyłem ten temat mając nadzieję , że paru się skusi.

Link do strony głównej : www.iro.ragnarokonline.com

Polecam koszta nie są duże : 31,01 zł za miesiąc gry ,a przecież nie powiecie mi , że nie da się złotówki dziennie oszczędzić ;]

Link z 10 joba na novicku ;]

Jutro będzie magician :P

screenymir000.jpg

Tak więc zapraszam serdecznie, abyśmy mogli razem zwiedzać te cudowne bezdroża Rune - Midgardu

Mag w Początkowych akcjach ;]

screenymir003.jpg