To tak :
Jest jeden darmowy Official. Nazywa się ValkyrieRO . Niestety jest serverem Filipińskim oraz Rate (szybkośc zdobywania expa) jest zmniejszony o połowę tj. z 1x do 0,5x.
International Ragnarok Online jest płatny , ale nie świeci pustkami. Jest mnóstwo aktywnych graczy. WoE jest pasjonujące i pełne akcji. Zawsze znajdziesz jakieś party do wspólnej gry , ale Polaków troszkę mało (dla mnie to zaleta).
@Cree
Nie zrozumiemy się. Trudno.
Twoja rzecz. Myśl sobie co chcesz. Ja po prostu jeżeli jakaś gra mi się nie podoba to nie wchodzę na temat , który do gry ma zachęcić i najeżdżam , że mi się nie podoba. Jakby to wyglądało , że wchodzę załóżmy na jakiś formularz rekrutacyjny do gildii w Warhammerze i zaczynam pisać , że gra jest taka siaka owaka.
Bo na tym to polega i stąd moje zdenerwowanie , a nie przez najazd na grę. Cały czas ciągnę do faktu , że gdyby on to napisał w recenzji gry to ekstra fajni i by mi to wisiało , ale jeżeli ja biorę. Zapraszam chętnych graczy do zabawy , a on z premedytacją (Tak właśnie) robi wjazd na topic i robi antyreklamę to przepraszam bardzo.
Dobra powiedziałeś można mówić co się chce.Może ja też trochę przegiąłem (przeczytałem temat teraz) Tak Zgadzam się. ZA co przepraszam , że zbluzgałem.
Jestem Fanbojem - nie do końca. Gram w tą grę już prawie sześć lat i dalej znajduję w tej grze coś czego jeszcze nie widziałem i nagle pojawia się koleś , który wątpię , że kiedykolwiek miał tą grę zainstalowaną i coś mu się nie podoba. No rany nie grasz , nie komentuj.
Dobra ja ten offtop kończę . Za co miałem przeprosić to przeprosiłem i proszę , aby nie umieszczano w tym temacie więcej bezsensownych komentarzy. Chcesz grę skomentować znajdź recenzję i tam napisz co o niej myślisz. Tutaj deklarują się chętni do gry na iRO - Server Ymir.