Siekanowa Wycieczka na Ragnarok Official ;-]

Witam. Zapraszam wszystkich do tego tematu ;]

Jestem aktywny w grze ragnarok online. Grałem na prywatnych serverach przez ok. 5,5 roku.

Przyszedł czas na Server Oficjalny (Płatny)

Jako , że praktycznie nie ma tu Polskich graczy założyłem ten temat mając nadzieję , że paru się skusi.

Link do strony głównej : www.iro.ragnarokonline.com

Polecam koszta nie są duże : 31,01 zł za miesiąc gry ,a przecież nie powiecie mi , że nie da się złotówki dziennie oszczędzić ;]

Link z 10 joba na novicku ;]

Jutro będzie magician :P

screenymir000.jpg

Tak więc zapraszam serdecznie, abyśmy mogli razem zwiedzać te cudowne bezdroża Rune - Midgardu

Mag w Początkowych akcjach ;]

screenymir003.jpg

bardzo podobne do margonem...

i jeszcze za to placic... ;pp

Ciel?! o, masz ode mnie plusa!

Co do samej gry to napewno większość odrzuci grafika. Ale można zobaczyć :)

Ragnarok, hmm... Wg mnie już dawno powinno przejść na F2P, wtedy więcej by nas grało.

30 za msc to place za AoC luB Warhammer online, za tą gre to raczej powinni 30 zeta dopłacać

Gralem w RO na privach dosc sporo czsu i powiem, iz pomimo swojego wygladu gierka byla nawet fajna. Ale w tych czasach nie zmusiliby mnie nawet, zeby za to placic :P

@Broda i ten koleś wyżej. Widać jak się znacie. na p2p Ragnaroku gra więcej ludzi niż w te wasze śmieszne tytuły. Ta gra w Azji ma nawet swoją gazetę , żeby fani mogli być na bieżąco. Wielkie koxy oceniają po grafice. ZAgrajcie to pogadamy...

A I jeszcze Broda. Powiedz mi na cholerę włazisz na temat , który cię nie interesuje i piszesz głupie posty??

warn_ico.png
K**rwa jak gra ci się nie podoba to nie pisz bo naprawdę gówno mnie to obchodzi co ty o tym myślisz...
mod_ico.png
"Nie jest to miejsce (forum) wyładowywania swoich emocji, jeżeli chcemy być postrzegani jako kulturalni, zachowujmy się tak." Regulamin forum - Cree

Synu idź sie golić kotletem i daruj sobie takie docinki

@Broda i ten koleś wyżej. Widać jak się znacie. na p2p Ragnaroku gra więcej ludzi niż w te wasze śmieszne tytuły. Ta gra w Azji ma nawet swoją gazetę , żeby fani mogli być na bieżąco.

Ogólnie stawiania tysięcy Azjatów jako wyznacznik jakości jest trochę śmieszne, no i bez urazy, ale brzmisz jak typowy fanboj, tzn zarzucasz im poniekąd ignorancję, a ww. gry sam nazywasz śmiesznymi.

A I jeszcze Broda. Powiedz mi na cholerę włazisz na temat , który cię nie interesuje i piszesz głupie posty??

Bo to forum, gdzie można wyrazić własną opinie, a nie kółko wzajemnej adoracji?

TAk jestem Fanbojem . Are you happy now ??

Bo jest zasadnicza różnica. Ja ww. Gry Grałem więc stwierdziłem jakie są , a on tylko wszedł i nabił sobie posta.

A skoro to jest swobodna wymiana myśli to równie dobrze mogłem się zyirytować i mu nawrzucać jak wam to nie pasuje to proszę o ban i sajonara.

Azjata to też człowiek. Mi gra się podoba i wkurza mnie to , że typ najeżdża na grę.. Co to miało być śmieszne??

hehe kurde dopłaciliby ci te 3 dychy i to takie funny jest he ??

No więc dobrze skoro tak stawiacie sprawę to proszę bardzo. Post wyżej Broda stwierdził , że muszę iść golić się kotletem. Poczułem się obrażony i co z tym zrobicie??

Ja wiem co XD Gówno bo on ma 2 tysiące postów ,a ja 46. Ah ta stronniczość

TAk jestem Fanbojem . Are you happy now ??

Tak, bardzo.

Bo jest zasadnicza różnica. Ja ww. Gry Grałem więc stwierdziłem jakie są , a on tylko wszedł i nabił sobie posta.

Skąd pewność, że on nie grał?

A skoro to jest swobodna wymiana myśli to równie dobrze mogłem się zyirytować i mu nawrzucać jak wam to nie pasuje to proszę o ban i sajonara.

Polska to wolny kraj, nwięc jeśli ktoś Cie zdenerwuje, to możesz go zaciupać nożem. Taki w tej chwili masz tok myślenia. Bana nie potrzebujesz, na siłę tu nikt nikogo nie trzyma.

Azjata to też człowiek. Mi gra się podoba i wkurza mnie to , że typ najeżdża na grę.. Co to miało być śmieszne??

A zachowujesz się jak by Ci rodzinę obrażał, to TYLKO gra. Aż tak Cię to boli?

hehe kurde dopłaciliby ci te 3 dychy i to takie funny jest he ??

A miało być?

No więc dobrze skoro tak stawiacie sprawę to proszę bardzo. Post wyżej Broda stwierdził , że muszę iść golić się kotletem. Poczułem się obrażony i co z tym zrobicie??Ja wiem co XD Gówno bo on ma 2 tysiące postów ,a ja 46. Ah ta stronniczość

Wiesz co, sam wcześniejszą wypowiedzią prowokujesz odzew, zresztą te wypowiedzi nie są na tym samym poziomie, zresztą dalej 'gównem' rzucaj na prawo i lewo, to tylko o Tobie świadczy.

Mam pytanko czy do tej gry istnieją oficjalne darmowe serwery?Bo coś słyszałem że tam istnieją.Mam jeszcze jedno pytanie czy na oficialnym serwerze grają jacyś ludzie czy raczej świecą pustkami?

To tak :

Jest jeden darmowy Official. Nazywa się ValkyrieRO . Niestety jest serverem Filipińskim oraz Rate (szybkośc zdobywania expa) jest zmniejszony o połowę tj. z 1x do 0,5x.

International Ragnarok Online jest płatny , ale nie świeci pustkami. Jest mnóstwo aktywnych graczy. WoE jest pasjonujące i pełne akcji. Zawsze znajdziesz jakieś party do wspólnej gry , ale Polaków troszkę mało (dla mnie to zaleta).

@Cree

Nie zrozumiemy się. Trudno.

Twoja rzecz. Myśl sobie co chcesz. Ja po prostu jeżeli jakaś gra mi się nie podoba to nie wchodzę na temat , który do gry ma zachęcić i najeżdżam , że mi się nie podoba. Jakby to wyglądało , że wchodzę załóżmy na jakiś formularz rekrutacyjny do gildii w Warhammerze i zaczynam pisać , że gra jest taka siaka owaka.

Bo na tym to polega i stąd moje zdenerwowanie , a nie przez najazd na grę. Cały czas ciągnę do faktu , że gdyby on to napisał w recenzji gry to ekstra fajni i by mi to wisiało , ale jeżeli ja biorę. Zapraszam chętnych graczy do zabawy , a on z premedytacją (Tak właśnie) robi wjazd na topic i robi antyreklamę to przepraszam bardzo.

Dobra powiedziałeś można mówić co się chce.Może ja też trochę przegiąłem (przeczytałem temat teraz) Tak Zgadzam się. ZA co przepraszam , że zbluzgałem.

Jestem Fanbojem - nie do końca. Gram w tą grę już prawie sześć lat i dalej znajduję w tej grze coś czego jeszcze nie widziałem i nagle pojawia się koleś , który wątpię , że kiedykolwiek miał tą grę zainstalowaną i coś mu się nie podoba. No rany nie grasz , nie komentuj.

Dobra ja ten offtop kończę . Za co miałem przeprosić to przeprosiłem i proszę , aby nie umieszczano w tym temacie więcej bezsensownych komentarzy. Chcesz grę skomentować znajdź recenzję i tam napisz co o niej myślisz. Tutaj deklarują się chętni do gry na iRO - Server Ymir.

Cree z tego co pamiętam, to Ty ostatnio robiłeś afery gdy ktoś ocenia grę, w którą nie gra... Jak jesteś moderatorem to nie zachowuj się stronniczo. Nie wyskakuj z tekstami, że tego nie robisz, bo to jednak strasznie widać...

Co do topicu, trochę za dużo chcą za niego kasy. Wydaje mi się, że nie warto płacić takiej ceny, choćby dlatego, że za taką cenę będę miał inne gry... może się skuszę na grę na privie i dokładniej zapoznam się z tą grą.

Możesz mi pamięć odświeżyć? Bo szczególnie sobie rozpętywania takiej afery nie przypominam. Co do tematu stronniczości, no sorry, ale jak ktoś po skrytykowaniu rzuca mięsem, łamiąc regulamin to dostaje warna, nie wiem gdzie tu widzisz stronniczość, bo Broda warna nie dostał? Za co miał dostać? Za tekst o ziemniaku? Druga sprawa, że w sumie napisałeś to samo co on, że wolał byś opłacić inne gry, tylko nie wiem czemu wychodzicie z założenia, że w tą grę nie grał, szczerze ja nie mam pojęcia, ale wniosków nie wysnuwam.

Ogólnie jeśli macie jakieś uwagi, to piszcie w odpowiednim dziale, nie róbmy tu już offtopu.

Rany Tak ciężko ci to zrozumieć ??

Koleś wytłumaczę ci wręcz łopatologicznie...

To jest temat Mający na celu zaprosić graczy do gry.

Nie nazywa się on : RAGNAROK ONLINE RECENZJA OCENA I WYPOWIEDŹ NIE ZNAJĄCYCH SIĘ GRACZY.

Bo gdyby się tak nazywał to nie byłoby o czym mówić i nie zaczął bym niczego , ale skoro dalej nie rozumiesz to zaczynam się zastanawiać czy moderatora rozdają tu za kompetencję czy inne "robótki" ręczne.

mod_ico.png
To ja Ci teraz łopatologicznie coś wyjaśnię, sam zacząłeś tą kłótnie, swoją frustracją na nieprzychylne wypowiedzi, a ja odpowiedziałem tylko na post Gumio, po czym dodałem "Ogólnie jeśli macie jakieś uwagi, to piszcie w odpowiednim dziale, nie róbmy tu już offtopu.", a Ty dalej drążysz temat. I dalej prowokujesz, testów 'robótkach ręcznych' wolę nawet nie komentować. - Cree
bardzo podobne do margonem...i jeszcze za to placic... ;pp

Trzymajcie mnie, zaraz go zabije.

To nie ma nic wspólnego z Margonemem.

Odnośnie tematu. Gdyby nie brak pieniędzy i zniechęcenie do rate'a x1 to chętnie bym pograł ;)

A ty dalej trujesz swoje dobra już mnie to nie interesuje.

Raasta Skuś się ;]

Rejcik 1x nie taki straszny. Bardzo przyjemnie się gra. Dużo graczy. Miła atmosfera. Każdy chętnie pomoże , podpowie. Na prawdę polecam.

@edit

Co do tematu stronniczości, no sorry, ale jak ktoś po skrytykowaniu rzuca mięsem, łamiąc regulamin to dostaje warna, nie wiem gdzie tu widzisz stronniczość, bo Broda warna nie dostał? Za co miał dostać? Za tekst o ziemniaku? Druga sprawa, że w sumie napisałeś to samo co on, że wolał byś opłacić inne gry, tylko nie wiem czemu wychodzicie z założenia, że w tą grę nie grał, szczerze ja nie mam pojęcia, ale wniosków nie wysnuwam.

Skrytykowaniu ?? Boże chłopie dlaczego to dla ciebie takie trudne xD??

olać tą krytykę. Podstawowym problem jest ZASADNICZY FAKT IŻ ODPOWIEDZIAŁ KOMPLETNIE NIE NA TEMAT W DODATKU PROWOKAcYJNIE CO MOŻE DOPROWADZIĆ DO ZNIECHĘCENIA POTENCJALNYCH GRACZY , którzy jeszcze nie grali czaisz ??

ON SAM TEŻ ZRESZTĄ NIE GRAŁ

mod_ico.png
Spoko, tylko Ty zrozum, że on podsumował koszta abonamentu, który sam podałeś, więc jakim cudem Twierdzisz, że była nie na temat? - Cree

Koniec tematu. Możesz się już nie fatygować nawet bo to jest strata mojego cennego czasu czytać te twoje wypociny bo z tego co widzę to jak wbijesz sobie coś do tego łba to nic ci się nie przetłumaczy.

@topic

Ja tam miałem podejść kiedyś do RO ale za cholerę nie wiem co podkusiło twórców do dodania tych szpetnych, trójwymiarowych teł. Obrazki postaci są naprawdę ładne i jeżeli wszystko byłoby wykonane w takim stylu to gra wyglądałaby IMHO świetnie (obecnie czekam na coś co przebije Dofusa).

@broda

Ale ty płaciłeś SMSy na grę, w której tekstowo opisany jest przebieg Twojej walki. Zaś sama gra wyglądała jak napisana przez jakiegoś gimnazjalistę który dowiedział się co to HTML i PHP :x

@autor tematu

Nie gorączkuj się tak. Broda wyraził tylko i wyłącznie swoje zdanie nie używając do tego żadnego niecenzuralnego słownictwa a Twoja odpowiedź była jawnym atakiem na jego osobę.

Nie nazywa się on : RAGNAROK ONLINE RECENZJA OCENA I WYPOWIEDŹ NIE ZNAJĄCYCH SIĘ GRACZY.
Znający się to taki, który sądzi to samo co ty? :|
na p2p Ragnaroku gra więcej ludzi niż w te wasze śmieszne tytuły
Prosiłbym o jakieś statystyki.
To tak :Jest jeden darmowy Official. Nazywa się ValkyrieRO . Niestety jest serverem Filipińskim oraz Rate (szybkośc zdobywania expa) jest zmniejszony o połowę tj. z 1x do 0,5x.International Ragnarok Online jest płatny , ale nie świeci pustkami. Jest mnóstwo aktywnych graczy. WoE jest pasjonujące i pełne akcji. Zawsze znajdziesz jakieś party do wspólnej gry , ale Polaków troszkę mało (dla mnie to zaleta).Skoro to dla Ciebie zaleta, po co robisz reklame i ich poszukujesz?