Witam Wszystkich którzy zdecydowali się odwiedzić ten post.
Ponieważ jest to dział w którym mam wam przybliżyć moją osobę, myśle że odrazu przejdę właśnie do tego.
Jestem Bartek, mam 19 lat i mieszkam w Olkuszu. Tutaj chodzę do Technikum Budowlanego - 4 klasa. Od jak dawna nagrywam Let's Play.? Hmm.. niedługo.
Wszystko zaczeło się pewnego wieczora, podczas partyjki Quake 3 ze znajomymi na lanie. Rozwineła się rozmowa na temat " może nagrasz jakiś film na YT, i zobaczymy czy ktoś będzie chciał to oglądać.? "
Pomyślałem że czemu nie.? Wkońcu nie mam nic do stracenia bo przecież to "for fun". Zacząłem kręcić filmy z Singla Q3. Na poziomie Hardcore - co wychodziło mi całkiem płynnie.
Niestety jak to bywa przy początkach, nie miałem większego pojęcia o obrabianiu filmów, jakości dźwięku z mikro. Więc i nie było zbytnio popytu na to.
Postanowiłem dokończyć serie, bo czemu mam przerywać. Co się okazało .? Że znalazło się pare osób którym moje filmy się spodobały, i tak się zaczeło.
Nagrywałem kolejne filmy, nieco lepszej jakości, aż do teraz kiedy mam już większe pojęcie o konwertowaniu, obróbce - nawet zaopatrzyłem się w lepszy mikrofon
Więc jeśli ktoś myśli nad rozpoczęciem zabawy w "zagrajmy w" to śmiało. Grunt to miec motywację, i nawet jeśli na początku sie nie układa to wkońcu wyjdzie (o ile będziecie ogarniać temat)
Ale czekaj.! Po co nam to piszesz, skoro to jest temat "Przedstaw się" a nie "Rozmowy w Toku" czy "Historia mojego życia".?! WTF.
Może faktycznie odbiłem troszkę od tematu głównego, ale myśle że to ciekawsze jak zaczeła się moja przygoda z LP niż słuchać jak to w Polsce jest źle, czy co miałem na obiad.
Dodam tylko jeszcze że mimo że mam kanał od 2007 roku, to dopiero właśnie teraz nagrywam Let's Play - dlatego proszę o wyrozumiałość : )
Pozdrawiam