Siema

witam i na wstępie chce przeprosić adminów forum za to że byłem "POJEBANY" i mam nadzieje że przyjmiecie mie spowrotem na forum. Mój stary nick to ZEDERICH

mam na imię Rafał mam 15lat z mmo mam doczynienia z 4-5lat teraz pykam z kolegami z Combat arms i interesuje się "Le Parkour"

Po 1. nie pisze się mUj tylko mÓj...

Po 2. Nie przeklinamy na forum...

Po 3. "z mmo ma doczynienia z 4-5lat" wtf ?!

Po 4. Nie "le parkou" tylko "Le Parkour"

Po 5. Siema

Po 1. nie pisze się mUj tylko mÓj...Po 2. Nie przeklinamy na forum...Po 3. "z mmo ma doczynienia z 4-5lat" wtf ?!Po 4. Nie "le parkou" tylko "Le Parkour"Po 5. Siema

2 nie poprawie bo byłem taki

3 i 4 poprawiona

Witam.

@Cookie mogłeś sobie oszczędzić.

Witam. @Cookie mogłeś sobie oszczędzić.

Mogłem ale taki jestem nie lubię niepożądku

a pozamtym zmień to "--------" ponieważ warn za to jest.

Mogłem ale taki jestem nie lubię niepożądkua pozamtym zmień to "--------" ponieważ warn za to jest.

Haha, jak ja uwielbiam jak ktoś poprawia komuś ortografię, a sam pisać nie umie. :D

warn_ico.png
Za posta, ktory nie ma zwiazku z tematem. - Dzz'
perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Ban za multikontowosc. To juz twoje czwarte czy nawet piate konto, dlatego nie ma przebacz.
Chcesz byc ponownie przyjety do forumowego grona, a juz w pierwszym poscie walisz wulgaryzmem, jakbys jeszce sie nie nauczyl, ze tego tutaj nie tolerujemy.
Jesli chcesz wrocic, to pisz na maila do Chmarusa albo Rimejka, ja to konto zamykam i dopoki nie uzgodnisz niczego z adminami sprawy swojego powrotu, bedziemy zamykac kazde kolejne konto, ktore utworzysz.

witam i na wstępie chce przeprosić adminów forum za to że byłem "POJEBANY" i mam nadzieje że przyjmiecie mie spowrotem na forum. Mój stary nick to ZEDERICH

mam na imię Rafał mam 15lat z mmo mam doczynienia z 4-5lat teraz pykam z kolegami z Combat arms i interesuje się "Le Parkour"