Siema

Spoko xD Ja mam troszke inaczej w folderze muzyka mam foldery z zespołami, folder z playlistami i folder z wszystkimi piosenkami

No ja też w folderze z muzyką mam np: linkin park i nim piosenki tego zespołu itd

Wiesz co może skończymy już xD Łukasz chciał się tutaj przywitać a my tylko zaśmiecamy temat ^^

Witaj imienniku mój :) Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej bo po muzyce już masz u mnie + ^^

Ja osobiście nie słucham Death Heavy Metalu i w ogóle żadnego Metalu nie słucham. Ja trochę lżejszy jestem wiesz Hard Rock, Rock Alternatywny, Hardcore itp ^^

Pozdrawiam

Witaj userze mam nadzieje że nie będzie z tobą kłopotów i zajdziesz tak daleko jak reszta ;) PS.Słucham każdego rodzaju Metalu

Ale spam mi zrobiliście w temacie hehe ;). Moje ulubione zespoły to Dark tranquillity, In flames, Soil, Vader, Behemoth, Soilwork jak coś ;)

Mam nadzieje że nie interesuję cię tylko muzyka ale tez MMORPG

No wiadomo, że MMORPG mnie interesuje ;). Nie zarejestrował bym się na forum jakbym nie lubiał MMO :)

Witaj userze mam nadzieje że nie będzie z tobą kłopotów

Joker jak zawsze... Chlopak chcial sie przywitac a ty mu tu odrazu wyjezdzasz z kolopotami... Oj nieladnie nieladnie :lol:

Yo yo czapkę żech zdjął :lol:

Mam nadzieje, że Ci się tukej spodobo :)

Witam wszystkich mam na imię Łukasz i mam 14 lat ;). Interesuję się informatyką, lubię dniami i nocami sluchać muzę ;)