Spoko xD Ja mam troszke inaczej w folderze muzyka mam foldery z zespołami, folder z playlistami i folder z wszystkimi piosenkami
Siema
No ja też w folderze z muzyką mam np: linkin park i nim piosenki tego zespołu itd
Wiesz co może skończymy już xD Łukasz chciał się tutaj przywitać a my tylko zaśmiecamy temat ^^
Witaj imienniku mój Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej bo po muzyce już masz u mnie + ^^
Ja osobiście nie słucham Death Heavy Metalu i w ogóle żadnego Metalu nie słucham. Ja trochę lżejszy jestem wiesz Hard Rock, Rock Alternatywny, Hardcore itp ^^
Pozdrawiam
Witaj userze mam nadzieje że nie będzie z tobą kłopotów i zajdziesz tak daleko jak reszta PS.Słucham każdego rodzaju Metalu
Ale spam mi zrobiliście w temacie hehe . Moje ulubione zespoły to Dark tranquillity, In flames, Soil, Vader, Behemoth, Soilwork jak coś
Mam nadzieje że nie interesuję cię tylko muzyka ale tez MMORPG
No wiadomo, że MMORPG mnie interesuje . Nie zarejestrował bym się na forum jakbym nie lubiał MMO
Witaj userze mam nadzieje że nie będzie z tobą kłopotów
Joker jak zawsze... Chlopak chcial sie przywitac a ty mu tu odrazu wyjezdzasz z kolopotami... Oj nieladnie nieladnie
Yo yo czapkę żech zdjął
Mam nadzieje, że Ci się tukej spodobo
Witam wszystkich mam na imię Łukasz i mam 14 lat . Interesuję się informatyką, lubię dniami i nocami sluchać muzę