Witam wszystkich mam na imię Łukasz i mam 14 lat . Interesuję się informatyką, lubię dniami i nocami sluchać muzę
Siema
Witaj w naszym gronie
Witaj w gronie userow Lukasz... Mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na dluugo... Powiedz jakiej muzyki sluchasz...
Najbardziej to death metal i melodic death metal
Witaj a z informatyki to co dokładnie lubisz?
Ave!
Mówi coś Tobie zespół DragonForce?
Witaj a z informatyki to co dokładnie lubisz?
Najbardziej grafika i programowanie
Jak ja miałem 14 lat to mnie w szkole na informatyce bodajże na paincie uczyli ryswować
O widze ze rozpoczyna sie dyskusja o muzyce, wiec i ja cos dodam
Slucham clasical rocku...
Ulubiony zespol --> dIRE sTRAITS
Tez programuje W jakim jezyku piszesz???
Spoko ja za grafiką nie przepadam ale programowanie lubie Narazie tak na luzie sobie pisze ^^ php, sql, javascript, C++, Pascal, html, swego czasu również bawiłem się w Ruby Z muzyki to metal, rock, punk, reggae rapcore. Zespołów podam kilka bo nie chce mi się aż tyle pisać xD Metallica, Slipknot, KoRn, Three Days Grace, Lordi, Rammstein, Manson, Nirvana, SOAD, Tyr, Nightwish, Linkin Park, Limp Bizkit, Apocalyptica, Slayer a dalej nie chce mi się już pisać
O słuchasz linkin smarka ja też czasem ;p
Wielu zespołów słucham xD oczywiście są piosenki które mi się nie podobają a są też takie których moge słuchać w kółko
Właśnie widze że duzo zespołów słuchasz ja słucham to co mi wpadnie w uchu najcześciej
Ja mam podobnie tzn jak słyszę piosenke która mi sie podoba to sprawdzam jaki to zespół i ściągam ich dyskografie. Potem wyrzucam te piosenki które mi się nie podobają a resztę zostawiam. Ale kilka płyta mam legalnych xD
Ty piracie jeden ;d czemu tylko kilka powiny być same legalne
A Ty to może wszystkie piosenki i płyty masz legalne? O grach i filmach już nie wspomne
Ja piosenek nie wklepuje na płyty tylko od razu na mp4 ;p
I oczywiście później kasujesz z kompa xD ja mam tylko kilka kopii zapasowych na płytkach no i oczywiście kilka legalnych
Nie kasuje zostawiam je w takim folderku który sie wabi ,,muzyka"