Siema. Nazywam się Kamil. Mam 15 lat. Mieszkam w Nowym Sączu ( jest to około 100 km od Krakowa).
Ostatnio grałem w grę 3D w Combat Arms dla mnie gra wydawała się spoko Interesuje sie piłką nożną (najlepszy sport według mnie).
Siema. Nazywam się Kamil. Mam 15 lat. Mieszkam w Nowym Sączu ( jest to około 100 km od Krakowa).
Ostatnio grałem w grę 3D w Combat Arms dla mnie gra wydawała się spoko Interesuje sie piłką nożną (najlepszy sport według mnie).
Siema. Nazywam się Kamil. Mam 15 lat. Mieszkam w Nowym Sączu ( jest to około 100 km od Krakowa).Ostatnio grałem w grę 3D w Combat Arms dla mnie gra wydawała się spoko Interesuje sie piłką nożną (najlepszy sport według mnie).
Siema piłka wymiata :>
Ja jestem Witek lat 14 Xd(w listopadzie 15) pozdro
Elo,elo,klaty,ziom,elo
A ja jestem Kuboszek
Elo,elo elo ,Hi Hi hi.Nie wiem co jeszcze xD
Saluto , jakby uśmiech.................
Witoj ( ponure i zrezygnowane spojrzenie )
Wybaczcie, ale mam dość samego siebie...
Kamilu, życzę miłego pobytu na forum. : )
Witaj Kamilu, miło że zawitałeś
witam i milego czytania forum xd^^
FOR THE SPAM!! ^^
Witam Kamil. Z tego co wiem to w siatkę też lubić pogrywać
Czesc.
Witaj Kamilu fajnie że do nas dołączyłeś
Miłego czytania forum ;]
Siema jako że jesteś archeologiem już cie nie lubie, przestrzegaj regulaminu i nie wklejaj fotek kutasa to będzie git, nie wiem czemu tak dużo osób cię przywitało hmmm.Interesujesz się piłką nożną od jakiej strony?
Interesuje się piłką od dobrej strony
Ty... ale śmieszne aż spadłem z krzesła hahahahahahahahahahahabuhahahahahah.
Już parę tematów odświeżyłeś(bezsensownie), nie używasz znaków interpunkcyjnych, kiepski humor, założyłeś nowy temat który już był, spamujesz.Tak jakbyś mówił "Ja chce bana, proszę !!", nie rozumiem nawet warna nie dostałeś.
Co się dzieje koleś jeszcze doubluje posty i nic.
Sory "Łoś" ale ja jestem tu nowy. Nie chce się narzucać ale tam ten mój post nie miał być śmieszny. Pytałeś się od jakiej strony interesuję się piłką nożna, odpowiedziałem Ci grzecznościowo że od dobrej. A co do tamtego tematu do dostałem ostrzeżenie o braku interpunkcji.
Dobra koniec spamu! @ZAMYKAM - Kubox66