Czesc po 2 tygodniowym siedzeniu na vencie nareszcie utworzyłem konto chciałem też pozdrowić graczy z venta : away , stark , hania , michi16 , broda, haddena i salka . Więc nazywam się Michał mam 14 lat skype: miki2083
Siema
Witam mam nadzieje że będziesz uczęszczał często w ważnych tematach a także pomagał innym w potrzebie.
ja p******* człowieku zalogowałeś się tu więc w****** my tu mamy prawa takie jak w gangach

Witam cię serdecznie
Elos
ja p******* człowieku zalogowałeś się tu więc w****** my tu mamy prawa takie jak w gangachWarn, za wulgarny ton wypowiedzi - Cree lol, tak przeczytalem ta wypowiedz i zwatpilem w ludzkosc... - Sal
Pozdrawiam, i życze szybkiego przyzwyczajenia się do tego typu wypowiedzi, bo takich u nas wiekszosc D:
Bandziorna !
Elooo. Zostań na dłużej.
Siemasz. Widzę, że Vent służy jako werbownik do forum. Ale i lizus jakby więcej. : >
Witam, witam. Miłego pobytu na forum
Czesc po 2 tygodniowym siedzeniu na vencie nareszcie utworzyłem konto chciałem też pozdrowić graczy z venta : away , stark , hania , michi16 , broda, haddena i salka . Więc nazywam się Michał mam 14 lat skype: miki2083