Siemanderko

Siemanderko :) Obserwuje to forum już jakiś czas, ale dopiero dziś postanowiłem się przywitać i udzielać na nim. Ja mam na imię Przemek, urodziłem się w 1989 roku. Kocham polski rap. Lubię sport, w szczególności boks i nogę. Co do mmorpg, to jak wielu na forum miło spędziłem czas przy: RF Online, Dekaron, Requiem Bloodymare. Najdłużej grałem, jednak w MU online. Obecnie katuje PT 2. Przede wszystkim mam nadzieję dobrze się tu bawic. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) .

Hellooo

Że tak powiem Siema Ziomm

Dzień Dobry - jako nowy stawiasz stałym bywalcom po piwie ( taka tradycja) żarcik oczywiście :P

ave !

ps. Veker tobie to chyba co najwyżej Karmi , za młody jestes :D

Witajta w stadzie :D

Mi Wareczkę proszę :lol:

Witamy cie!!!

hehe nie ma problemu każdemu po piwku :D

ave !ps. Veker tobie to chyba co najwyżej Karmi , za młody jestes

przy piwie nie liczy się wiek :D

o tak łoś właśnie Cię polubiłem :) chłopak ma racj.. ja jakoś z kumplami już piję piwka i nikt nic do mnie nie ma :P

ja czasem i mocniejsze trunki :D widzę,że czeka nas miła współpraca :D

przy piwie nie liczy się wiek

Swieta racja !

Ooo moj imiennik i nawet slucha glosu ulicy.... dla mnie respekt... jedyny bol to to ze lubi Mu Online :D. Przemo dawaj w Age Of Conan ;)

A tak poza tym Sieeee. A i jak bedziesz kupywal browary... dla brody to wino Cavaliera. On lubi kartonikowe wino na sloncu ;). Ten typ tak ma ;p

Od kilku dni zastanawiam się bardzo nad kupnem Conana :D. Co do Brody to widze, że wy tu ostro dajcie na forum ^^.

Oj, nieraz potrafi być tutaj naprawdę ostro! Na forum nie jest wiele osób online z czego ja się cieszę gdyż to właśnie tworzy klimacik jednej wielkiej poje*anej rodzinki :D

No po prostu ELO

Bry. I dobrej muzy sluchasz;]

Siemanderko :) Obserwuje to forum już jakiś czas, ale dopiero dziś postanowiłem się przywitać i udzielać na nim. Ja mam na imię Przemek, urodziłem się w 1989 roku. Kocham polski rap. Lubię sport, w szczególności boks i nogę. Co do mmorpg, to jak wielu na forum miło spędziłem czas przy: RF Online, Dekaron, Requiem Bloodymare. Najdłużej grałem, jednak w MU online. Obecnie katuje PT 2. Przede wszystkim mam nadzieję dobrze się tu bawic. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) .