Siemaneczko

Siemaneczko chłopaki ;]

Mam na imię Bartek mam 16 lat ;]

Kręcą mnie gierki MMO :]

Siedzę już w tej branży 5 lat;]

Lubię grac w gierki MMO ;] nie widzę grania w coś innego tak jakby choroba ;]

A więc elo ;] i miłego grania ;]

Witam. Zła interpunkcja, nie używaj emotikon zamiast przecinków i kropek. - Slod

Siemka. Fajnie, że tu zawitałeś miłego pisania na forum :).

Edit. Spróbuj używać mnie tych ":]", bo niektórych modów może to drażnić.

Aha dzięki za rade .

Spróbuj używać mnie tych ":]", bo niektórych modów może to drażnić.

Wlasnie mialem cos o tym napisac : P.

Czesc.

Cześć Szmitu ;]

Mam nadzieje że będzie Ci tutaj miło ;]

I że nie będziesz dostawał zbyt dużo war;]nów ,yo ;]

Witam! A jakieś zainteresowania prócz MMO?

Siemka :P

Miłego korzystania z forum. Mam nadzieję że nie jesteś jednym z wielu userów zakładających tematy aby móc "szukać mmo" :)

Witam. Trochę mało o sobie napisałeś, więc może rozwiń swoją wypowiedź o sobie, np. podaj więcej zainteresowań ;)

Witam.Miłego pisania na forum :rolleyes:

Oj zapomniałem Lubię grać w kosza Wręcz Kocham mówią że mam talent mam 180cm a wyskok 80 cm .

Ogólnie interesuję się się komputerami i sportem no i dziewczynkami ^^ . Lubię słuchać HIP-HOP'U

Zajmowałem się kiedyś robieniem stron , Blogów o różnych tematykach . Dziennie siedzę gdzieś około od 2h do 4h na kompie więc nie jestem uzależniony od kompa . No i rzecz pewna rzeczy takie jak forum też lubię bo każdy ma swoje problemy i swoje zdanie . Nie robię błędów gramatycznych , lecz nie robię przecinków bo mnie to denerwuje .

To tyle . Pozdrawiam Szmitu

lecz nie robię przecinków bo mnie to denerwuje .

No to zacznij robic, bo dlugo tu pisac nie bedziesz, kiedy kazdy twoj post nagradzany bedzie warnem. Jak mozna nie lubic przecinkow? To one pozwalaja nam budowac dlugie zdania, ktore zachowuja sens, jaki siedzi nam w glowach. Teraz warna Ci nie dam, ale pamietaj- staraj sie pisac poprawnie.- Dzz

Dziennie siedzę gdzieś około od 2h do 4h na kompie więc nie jestem uzależniony od kompa .

Raczej jesteś. Miłego pisania, nie tyle dla Ciebie tylko dla innych... Bo ilość emotikon w Twej wypowiedzi (1-ej) jest wręcz oczojebna... Do tego podpisuję się wszystkimi członkami pod komentarzem Dzz. Nie lubic to sobie możesz kolegi, na forum musisz kochać ortografię i interpunkcję...

Nie wiem, czym się kierujesz, ale jeśli kogoś nie lubisz, to raczej nie jest Twoim kolegą. - Slod

Cześć i czołem! Swoją drogą jak ty dajesz rade w szkole bez przecinków? :P

Siemasz, siemasz. ; )

Nie przejmuj się modami, nie są tutaj tacy straszni, pamiętaj... MY MAMY WŁADZEEE < sadystyczny śmiech >

Swoją drogą jak ty dajesz rade w szkole bez przecinków?

Poprostu ocena jeden niżej , no chyba że siostra mi sprawdzi to doda .

A tak to facetka na lekcji dyktuje to mówi kiedy .

Hi dude.

@Kebra, pewnie że modzi nie są straszni

Temat, witam serdecznie, ale jak już zauważyłeś zacznij stawiać przecinki ponieważ tak wymaga regulamin forum, bez tego niestety nie popiszesz za dużo, dostosuj się do tego co napisali Slod i Dzz.

Jeszcze raz! Dzień Dobry!

No siemasz ;).

I proszę zacznij pisać sensownie bo z twojego powyższego posta nie mogę nic zrozumieć, wiemy że Twoja siostra to nauczycielka i facetka, która lubi dyktować, a Ty nie lubisz przecinków yhmm fajnie :rolleyes:.

Miło mi cie poznać !

Siemaneczko chłopaki ;]

Mam na imię Bartek mam 16 lat ;]

Kręcą mnie gierki MMO :]

Siedzę już w tej branży 5 lat;]

Lubię grac w gierki MMO ;] nie widzę grania w coś innego tak jakby choroba ;]

A więc elo ;] i miłego grania ;]

Witam. Zła interpunkcja, nie używaj emotikon zamiast przecinków i kropek. - Slod