Siemanko :3

Dzień bry , a raczej dobry wieczór :P

Nazywam się Michał mam tam sobie kilka lat i po 2 latach przeglądania forum i serwisu postanowiłem się w końcu zarejestrować (oo tak leń ze mnie że z rejestracją 2 lata czekałem) ogółem to kochane forum odwiedzam regularnie , i sobie patrze jak modzi warnują , a użytkownicy posty sobie piszą :D no cóż teraz dołączę do pisania postów.

Może coś o mnie ? to tak :

Imie znacie , interesuje się mmorpg (gram w nie 8 dobrych lat) i ogółem wolny czas w domu spędzam na graniu , mój styl to oczywiście typowy rockman z długimi włosami , słucham rocka , metalu , bluesa , lubię czasami oglądać sobie Hentai (nie takie jakie myślicie) po moim nicku stwierdzicie jakie :D (Kiss x sis), błędów nie robię bynajmniej się staram (tak przyznam się że mozilla mi pomaga poprawiać co nie co)

i ogółem mam nadzieje że nam się będzie przyjemnie pisało a ja nie dostane kiedyś perma :3

jeszcze raz Hiya :D

Nazywam się Michał mam tam sobie kilka lat

THX for info. :)

A tak już bardziej poważnie to witaj.

No wiesz, niektórzy podają niektórzy nie , ja wole zaoszczędzić hejtingu :P

Siemanko miłego forumowania

Piszesz, że błędów nie robisz, a przecinki źle stawiasz. W każdym razie witaj. Sądzę, że masz od 14 do 16 lat.

Witaj w rodzinie.Podejdź niech cię uściskam.

Witaj w rodzinie.Podejdź niech cię uściskam.

.......okej.

czesc. tez lubie krew i placki :)

Piszesz, że błędów nie robisz, a przecinki źle stawiasz. W każdym razie witaj. Sądzę, że masz od 14 do 16 lat.

przecinki to po prostu durne przyzwyczajenie z podstawówki , co do twojego przedziału wiekowego który podałeś to sądze że się pomyliłeś :3

Witaj w rodzinie, synu.

siema siema . . . skoro to rodzina to kto jest matka a kto ojcem xD?

Hejas :)

co do twojego przedziału wiekowego który podałeś to sądze że się pomyliłeś

to nie wiesz ile masz lat? O.O xD

No siema, po prostu tyle lat przed kompem siedzi, ze stracil rachube xD

SIemanko :D

Tak btw kissxsis to nie jest hentai :P

witaj i miłego użytkowania ;)

to nie wiesz ile masz lat? O.O xD

no widzisz jaki przypadek ? :D

"No siema, po prostu tyle lat przed kompem siedzi, ze stracil rachube" ... -_- , nie jestem jakimś no-life :3

Siemanko :)

no widzisz jaki przypadek ? "No siema, po prostu tyle lat przed kompem siedzi, ze stracil rachube" ... , nie jestem jakimś no-life

Nie? to się nie polubimy... hmph!

Dzień bry , a raczej dobry wieczór :P

Nazywam się Michał mam tam sobie kilka lat i po 2 latach przeglądania forum i serwisu postanowiłem się w końcu zarejestrować (oo tak leń ze mnie że z rejestracją 2 lata czekałem) ogółem to kochane forum odwiedzam regularnie , i sobie patrze jak modzi warnują , a użytkownicy posty sobie piszą :D no cóż teraz dołączę do pisania postów.

Może coś o mnie ? to tak :

Imie znacie , interesuje się mmorpg (gram w nie 8 dobrych lat) i ogółem wolny czas w domu spędzam na graniu , mój styl to oczywiście typowy rockman z długimi włosami , słucham rocka , metalu , bluesa , lubię czasami oglądać sobie Hentai (nie takie jakie myślicie) po moim nicku stwierdzicie jakie :D (Kiss x sis), błędów nie robię bynajmniej się staram (tak przyznam się że mozilla mi pomaga poprawiać co nie co)

i ogółem mam nadzieje że nam się będzie przyjemnie pisało a ja nie dostane kiedyś perma :3

jeszcze raz Hiya :D