Siemanko :D - Ania

xD A czuję, że ten wątek się nigdy nie skończy

Dlatego Proponuje zamknąć ten temat. Marvelus lubisz manipulować Ludźmi? To załóż sobie fanpejdza na fejsbuku. I tam Będziesz mieć więcej pola do popisu.

Wypowiem się po raz ostatni bo w tym temacie jest tak pusto jak w głowie OP.

Po pierwsze nie jesteś ani trochę kontrowersyjna/y, może lekko zapatrzona/y w siebie.

Po drugie to każdy myślący użytkownik leje na ciebie ciepłym moczem bo widzi z kim ma do czynienia.

Po trzecie chcesz famu? Możesz zostać prostytutką i dawać za darmo. Rozgłos we Wrocławiu gwarantowany.

Ps. W internecie każdy jest facetem. 4chan is love, 4 chan is life. Tits or GTFO and timestamp.

Dzięki kilu zabiegom psychologiczno-pedagogicznym mam jeden z najpopularniejszych wątków A wystarczyło odrobinę zamieszać. A zależało mi na rozgłosie dość sporym ^^ Nie ukrywam - za co dziękuję wszystkim forumowiczom Liczę się ze sobą i swoimi możliwościami. Nie jestem suką, kłamczuchą, łgarzem. Wykorzystuję to co natura mi dała - jak napisałam, jestem kobietą. Ta kobieta, która nie potrafi wykorzystywać dobrze swojego ja ma problem ze środowiskiem. Ja tego problemu nie mam Zasada jest taka drodzy panowie. Chcesz fame - zrób coś kontrowersyjnego. xD A czuję, że ten wątek się nigdy nie skończy

Czyli wychodzi na to, że jednak pomyliłem się co do twojej osoby w moim pierwszym poście w tym wątku.

Po za tym szukanie fejmu na forum o grach mmo jest conajmniej żałosne i niekorzystnie świadczy o twojej osobie.

Skoro osiagnełaś/łeś/łoś co chciałaś/leś/łoś (czyli zniesmaczenie wśród innych użytkowników forum oraz zniechęcenie co do twojej osoby) to składam ci najszczersze kondolencje.

Nie pisze tego na złość ale szczerze.

Jedyne co teraz osiagnełaś to nieufność, a wręcz niechęć do swojej osoby i myślę, że nie tylko z mojej strony ale również ze strony innych forumowiczów, a w szczególności forumowiczek. I ja mam pewne określenie co do takich osobników jak ty, ktorego nie będę przytaczał ze względu na moją kulturę osobistą.

Sad but true.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Dzięki kilu zabiegom psychologiczno-pedagogicznym mam jeden z najpopularniejszych wątków A wystarczyło odrobinę zamieszać. A zależało mi na rozgłosie dość sporym ^^ Nie ukrywam - za co dziękuję wszystkim forumowiczom Liczę się ze sobą i swoimi możliwościami. Nie jestem suką, kłamczuchą, łgarzem. Wykorzystuję to co natura mi dała - jak napisałam, jestem kobietą. Ta kobieta, która nie potrafi wykorzystywać dobrze swojego ja ma problem ze środowiskiem.Ja tego problemu nie mam Zasada jest taka drodzy panowie. Chcesz fame - zrób coś kontrowersyjnego.xD A czuję, że ten wątek się nigdy nie skończy

Przepraszam, ale padłem na twarz i nie wstaję. Jeżeli dla Ciebie psychologia i pedagogia, to łgarstwo i robienie w ch*ja, to bardzo współczuję kolegą z kierunku, jak i wykładowcą. Nie wspominając o tym, że w przyszłości również będziesz rąbać innych ludzi.

Sama mówisz, że kłamiesz, a teraz nagle wspominasz, że jednak taką osobą nie jesteś. Shame on you :c

Kobieta nie ma nic do tego. Możesz mieć to coś latające pomiędzy nogami i zrobić dokładnie to samo szukając chwilowej sławy i rozgłosu dla promocji marnej gildii.

Also zamknąć ten temat, a to coś najlepiej zbanować.

Nie ważne jak, ważne że mówią, co? Hahahaha.

7b2.jpg

Właśnie skreśliłaś/eś się w oczach większości ludzi na tym forum. Ale pewnie i tak masz to głęboko. Twoje pseudo-inteligentne intrygi tu niestety nie zadziałają.

Powiem więcej, na forum siedzi kilka osób które by Cię w chwile zjadły.

Szkoda że przywitałem kłamce, post brzmiał tak:

Witamy, nie daj się strollować...

Bo tutaj jest legowisko trolli

Tymczasem powinien:

SPIERDALAJ z forum trollu (klaco i co tam jeszcze sobie dopiszecie).

Bo nietrawie klamców, zlodzieji i całego tego towarzystwa z pod ciemnej gwiazdy. A do ciebie lepiej pisać w formie nijakiej, bo najbardziej oddaje ciebie.

P.S. Zamknijcie ten temat, a najlepiej usuncie. A tego szkodnika zbanujdzie/dajcie spamera po co ma mieć możliwość udzielania sięna tym forum.

Cóż, po przeczytaniu całego wątku, mogę spokojnie powiedzieć "witam serdecznie" :)

Cóż, z tym trollowaniem to co za dużo to nie zdrowo, ale fajnie będzie grać razem w gry forumowe.

53dcb882114948479c79cdd86d87f5e0.0.jpg

Znalazłem starą gazete w szafie

The end.

Witajcie!

Mam na imię Ania. Mam 19 lat. Jestem graczką z powołania :) Przeważnie RPG. Idę teraz na studia Pedagogika we Wrocławiu. Tam też mieszkam :)

Grałam w takie gry jak Lineage II, WOW, Cabal, Metin, Tibia, Ragnarok, MU Online, Guild Wars. Poświęciłam nawet czas aby zapoznać się z Ultima Online ^^

Obecnie gram i kocham grać w Guild Wars 2 i czasami w LoL'a lub DotA 2.

Interesuję się anime i mangą. Bardzo lubię dzieci. Nie palę, nie piję i nie bzykam się na lewo i prawo xD

Jestem otwarta i szczera - czasami zbyt bardzo.

W grze występuję pod nickiem Marvelus lub podobnym :D