Siemanko :D - Ania
Ogólnie panowie ^^ Rozumiem, że macie obiekcje, że kobieta zarejestrowała się na forum. Mało wiary, tym bardziej, że jest ich 7,8 ?Nie mam zamiaru udowadniać mojej płci bo jest mi to niepotrzebne Jak chcecie ze mną porozmawiać to zapraszam na komunikator na którym siedzę wieczorami . Nie napisałam ale mam chłopaka i nie interesują mnie żadne romanse internetowe. A to, że napisałam - że jestem na avku na którym nie byłam (chodź bardzo podobna do mnie xD) sprawiło wam tyle zawodu i zwątpienia Może i dobrze!Więc czółeczko napaleni panowie Jak napisałam wcześniej - nie sprzedaje się na prawo i lewo.Stare Miasto - Obok placu Powstańców Śląskich Ale dokładnego adresu nie podaję publicznie gdyż nie mam po co. Chcę złamać pewne stereotypy, że kobieta nie może grać w gry. Chciałabym abyście zdali sobie sprawę, że im bardziej naciskacie tym mniej kobiet zobaczycie na forum w grach (ujawnionych). Wiele moich koleżanek pocina w gierki typu COD, Diablo Dlaczego się tak napalacie na kobietę, która gra? Jak chcecie poszukać kogoś do "ruchania" to chateria / interia itd. Ja jestem kobietą graczem w krwi i kości. Nie wstydzę się tego i nie traktuję tego jak wejście w stado lwów tylko jak Pani obwieszona zabawkami do przedszkola. Porównanie do lwów to powiedziałabym jak weszłabym do baru pełnym facetów na odludziu i pokazała cycki...
Powstańców Śląskich? o fajno. Nie tak całkiem daleko. Ja mieszkam blisko mostu milenijnego (obok cmentarza osobowickiego).
Nie łamiesz stereotypy. Ci goście co tu pieprzą głupoty to naiwniacy siedzący na non toper na forum, nie wiedzący nic o życiu. Ja mam koleżanki, które lubią grać, co nie znaczy też, że 'noł lajfiom'. Gadam też z innymi na tsie, które lubią grać, więc jest ich trochę.
Sory ale juz cie nie lubie. Klamiesz i od razu sa jakies intrygi wokol ciebie. Sama sie przyznalas ze klamalas. A to raczej zly sposob na robienie sobie przyjaciol czy kumpli, chociaz nwm jak tam u cb, bo moze twoi lubia takie rzeczy, nwm, nie mi to oceniac, ale wiekszosc tego nie lubi. Pozdrawiam myślących i milego dnia
Z całym szacunkiem Jak pisałam wybieram się na pedagogikę - nie chcę się sławić realnymi danymi w internecie - nawet imię. Z drugiej strony widzę, że najbardziej napaleni i dociekliwi znaleźli moje sesje i prawdziwe imię. Ale i tak proszę zwracać się do mnie Ania Z trzeciej strony. Nie myślę stereotypowo. Większość kobiet boi się środowiska graczy bo rzucają się na nie jak pies na usmażony kotlet - co widać w tym wątku
Dlatego od razu na wstępie kłamiesz, zasłaniasz się jakimiś lewymi zdjęciami. Winszuje i kłaniam się nisko. Budujesz dookoła siebie jakąś dziwną falę. Część jeleni, którzy myślą że pochwalą się przed znajomymi że mają koleżankę w grzę, a część tych którzy już na wstępie widzą jak denną i pustą osobą jesteś.
I nie, nie jesteśmy napaleni i dociekliwi - nie lubimy kłamców, zwłaszcza tak marnych.
I nie, nie jesteśmy napaleni i dociekliwi - nie lubimy kłamców, zwłaszcza tak marnych.
Tak naprawdę tam w górze lubimy się pośmiać.
Wnoszę o zbanowanie owej "dziewczyny".
Tak naprawdę tam w górze lubimy się pośmiać.
Jest miliard lepszych sposobów na spędzanie czasu niż "śmianie się" z kłamcy. Litości.
Nie łamiesz stereotypy. Ci goście co tu pieprzą głupoty to naiwniacy siedzący na non toper na forum, nie wiedzący nic o życiu. Ja mam koleżanki, które lubią grać, co nie znaczy też, że 'noł lajfiom'. Gadam też z innymi na tsie, które lubią grać, więc jest ich trochę.
https://www.youtube.com/watch?v=a-BgREkkjcg
No nie no, szacun, ziom. Aż może znów nabierzesz pewności i zrobisz kolejny idiotyczny portal, będący plagiatem już istniejącego? Zresztą, po co ja się produkuje. Rzuca słowem "naiwniak" a samemu dyskutuje z babą z pindolem i wznosi siebie na piedestał, z nadzieją, że się nie myli co do niej/jego.
Nie rozumiem, po co ja się tak produkuję i zawracam sobie nim głowę.
Witam, aczkolwiek nie serdecznie. Nikt nie kazał się tobie przedstawiać, ale jak już postanawiasz to zrobić, to nie kłam. Uznania to Ty sobie tym nie zjednasz gołąbeczk-o/u.
Dlatego od razu na wstępie kłamiesz, zasłaniasz się jakimiś lewymi zdjęciami. Winszuje i kłaniam się nisko. Budujesz dookoła siebie jakąś dziwną falę. Część jeleni, którzy myślą że pochwalą się przed znajomymi że mają koleżankę w grzę, a część tych którzy już na wstępie widzą jak denną i pustą osobą jesteś. I nie, nie jesteśmy napaleni i dociekliwi - nie lubimy kłamców, zwłaszcza tak marnych.
Zgadzam się z Tobą w tej kwestii.
Aczkolwiek uważam, że nie należy jeszcze nikogo skreślać.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Stara prawda z south park daje o sobie znać, "nie ufaj czemuś co krwawi tydzień i nie zdycha". Troszkę seksistowskie, ale taki juz jestem, trochę szalony, intrygujący, często zabawny. Pozdrówki i heheszki.
SAMICA NA RADARZE !!! O chryste widze temat dość popularny ;p
PS witaj ;p
Według mnie trochę przesadzacie z hejtem wobec Ani, bo wątpię żeby po takim czymś chciała dłużej przebywać na tym forum Oo
Według mnie trochę przesadzacie z hejtem wobec Ani, bo wątpię żeby po takim czymś chciała dłużej przebywać na tym forum Oo
No ja Anią to bym tego nie nazwał. Według mnie. to trochę przesadziło. Przychodzi na forum, rozpoczyna od rżnięcia wszystkich w pupsztala. Zadajmy sobie pytanie, czy chcemy z zakłamanymi osobami obcować i czy zasługuje to na najmniejszą dozę zaufania w tym momencie. Dla większości pewnie tak, bo wszak to niebywała okazja do chwalenia się posiadaniem "koleżanki" w grze. W internecie nie ma miejsca na sentymenty, na miejsce jednej osoby wskoczyć może milion innych i jak ktoś już na wstępie robi raban dookoła siebie, to nie ma co głaskać i mówić nic się nie stało. Zresztą kończę wypowiadanie się w tym temacie, bo zaczynam czuć pewnego rodzaju niesmak.
Widze powstało wielkie poruszenie ale ja tylko chcialem powitać na forum
Witam serdecznie i mam nadzieje że się nam tu spodoba (ja dziś dołączyłem do tej rozrywkowej społeczności ).
Mnie to nie rusza ;D Pseudonim Ania to pseudonim artystyczny (nawet fajen określenie którego nie brałam pod uwagę - ale większość rzeczy rodzi się z przypadku)
Intrygi? Kłamstwa? Jestem kobietą ^^
Ogólnie opuszczam ten temat bo już za dużo razy się witałam A widzę, że chłopaki zmierzają w złym kierunku.
Idę na groby zmarłych Pozdrawiam :*
ale smród
ale smród
To się umyj...

To się umyj...Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Intrygi? Kłamstwa? Jestem kobietą ^^
-.- To nie oznacza, że masz kłamać i oszukiwać czy tez dawać im złudzenia...
Nie każdą kobieta kłamie, intryguje i oszukuje...
Zbulwersowałam się... czytając to zdanie, w którym obraziłaś przy okazji samą siebie... Chyba, że nie jesteś kobieta i masz to gdzieś...
-.- To nie oznacza, że masz kłamać i oszukiwać czy tez dawać im złudzenia... Nie każdą kobieta kłamie, intryguje i oszukuje... Zbulwersowałam się... czytając to zdanie, w którym obraziłaś przy okazji samą siebie... Chyba, że nie jesteś kobieta i masz to gdzieś...
Dokładnie i w miarę elegancko napisane :-)
-.- To nie oznacza, że masz kłamać i oszukiwać czy tez dawać im złudzenia...Nie każdą kobieta kłamie, intryguje i oszukuje... Zbulwersowałam się... czytając to zdanie, w którym obraziłaś przy okazji samą siebie... Chyba, że nie jesteś kobieta i masz to gdzieś...
Dzięki kilu zabiegom psychologiczno-pedagogicznym mam jeden z najpopularniejszych wątków A wystarczyło odrobinę zamieszać. A zależało mi na rozgłosie dość sporym ^^ Nie ukrywam - za co dziękuję wszystkim forumowiczom
Liczę się ze sobą i swoimi możliwościami. Nie jestem suką, kłamczuchą, łgarzem. Wykorzystuję to co natura mi dała - jak napisałam, jestem kobietą. Ta kobieta, która nie potrafi wykorzystywać dobrze swojego ja ma problem ze środowiskiem.
Ja tego problemu nie mam Zasada jest taka drodzy panowie. Chcesz fame - zrób coś kontrowersyjnego.
xD A czuję, że ten wątek się nigdy nie skończy