Siemanko :D

Mam na imię Kamil mam 15 lat, mam długie blond włosy, lubie prawdziwy rap nie jakieś jp 100%, i polskiego punka.

Rysuję i jestem fanem mmo ;) Uczę się śrenio ale to nieważne ;D To tyle odemnie Siema ! :D

Przygode z mmo zacząłem dawno od 3-4 lat codziennie odwiedzam serwis :) Czekam na Blade&Soul

W większość mmo po prostu odpadałem bo paru dniach nudzać się.Najdłużej zabawiłem w Conquera Online,Mu Online,Wowa na privie i do dziś gram w Lola ;D

Hejo!

NIe wiem po **uja sie ludzie jeszcze rejestruja na tym wylewisku slabych trolli i warczacych na siebie dzieci... Eh, moja dusze juz zabrali, poczekamy az Twoja zniknie. Dzien dobry i milego pobytu na forum :)

rejestracja 2011, 28 postów, i teraz się witasz? ; _ ; moje powitanie po połowie roku zostało usunięte, i zostałem pokarany warnem ; _ ;

Wcześniej nie udzielałem się na forum :)

Witaj na Forum..Że tak powiem ;)

Siema. :)

Cześć.

Ja też witam swojego imiennika :)

Helloł!

Zdrastwuitje immienniku!

Witaj, niech moc będzie z tobą.

Mam na imię Kamil mam 15 lat, mam długie blond włosy, lubie prawdziwy rap nie jakieś jp 100%, i polskiego punka.

Rysuję i jestem fanem mmo ;) Uczę się śrenio ale to nieważne ;D To tyle odemnie Siema ! :D

Przygode z mmo zacząłem dawno od 3-4 lat codziennie odwiedzam serwis :) Czekam na Blade&Soul

W większość mmo po prostu odpadałem bo paru dniach nudzać się.Najdłużej zabawiłem w Conquera Online,Mu Online,Wowa na privie i do dziś gram w Lola ;D