Siemanko

Witam was jestem Fabian mam 16 i mieszkam w Żorach poza egzystencja grania w mmorpg-i i rzeczy pokrewne Tańcze i Gram w Kosza no i oczywiscie łażenie z ziomkami na forum jestem już troche wiec warto się poznac :) Mam nadzieje że znajde dużo pokrewnych umysłow

Siema, od kiedy można tańczyć w kosza ?

Witam i zachęcam do używania interpunkcji :)

napisalem ze Tańcze i Gram w kosza:) z interpunkcja i ort cieżko staram się ale jestem dyslektykiem dać papier na screenie:P

Kosz to jest coś :D

A tak pozatym witaj.

Też chciałbym połazić z ziomkami na forum ;]

Cześć.

Witam Witam ;] zycze malo warnow i to tyle B)

napisalem ze Tańcze i Gram w kosza:) z interpunkcja i ort cieżko staram się ale jestem dyslektykiem dać papier na screenie

Papier w niczym nie usprawiedliwia. Tez taki mialem, ale juz dawno o nim zapomnialem i postanowilem jednak nauczyc sie jako tako pisac (i ciagle sie ucze, bo nadal robie mase bledow). Dlatego polecam cwiczenie pisowni, bo to fajne uczucie, kiedy inni potrafia zrozumiec Twoja wiadomosc, bo ja szczerze mowiac nie jestem w stanie przeczytac Twojego posta z marszu. Czyli tak bez zastanawiania sie, o co Tobie wlasciwie chodzi.

Witam.

Witam was jestem Fabian mam 16 i mieszkam w Żorach poza egzystencja grania w mmorpg-i i rzeczy pokrewne Tańcze i Gram w Kosza no i oczywiscie łażenie z ziomkami na forum jestem już troche wiec warto się poznac :) Mam nadzieje że znajde dużo pokrewnych umysłow