Siemanko

Elo

Mam na Imie Damian lat 19 ;)

Mowia na Mnie Sopel/Soplii/Lejzik

Strasznie lubie gotować i do tego przypalic sobie weed i posluchac dobrych Dub`Stepow ;)

Gram w league of legend (nick SopliithcPL) i Wowa (nick Lejziksan or Lejzix or Soplii w zaleznosci na jakies postaci gram )

lubie tez freestylowac i pisac wiersze i skladac rymy ;)

trenuje tez akrobatyke/break dance/dnb step/Mallbourne Shuffle

dla fanów Anime ogladam . Naruto shippuuden / death note / devil may cry . Mojm zdaniem najlepsze Anime jakie mogło powstac w tych latach ;) bo co do dawnych czasow to Kapitan Tsubasa jeśli ktos pamieta

i chciałem wszystkich cieplo przywitac ;) tak cieplo jak pogoda dzisiejsza w Woj.łodzkim z ktorego pochodze ;)

Sieeema!

Ty też z gastronoma? :D

ps. dodaj mnie w LoLku jeżeli na EU. "czukcz"

Hello ;]

Oczywiscie ze gastronomia . jak narazie jestem na stopniu "Kucharz Małej Gastronomii" w dalekim czasie mam zamiar Zostac Szefem Kuchni z Całego swiata . a najbardziej interesuje mnie Kuchnia Włoska i Chinska ;)

Witam!

Oczywiscie ze gastronomia . jak narazie jestem na stopniu "Kucharz Małej Gastronomii" w dalekim czasie mam zamiar Zostac Szefem Kuchni z Całego swiata . a najbardziej interesuje mnie Kuchnia Włoska i Chinska

Jak bys mial jakis dobry przepis, to wal! :D

W LoL'a tez sobie pogrywam, nick Volgerd [EU]

To juz bodajze 3(?) kucharmistrz w naszym gronie.

Siemasz.

Witaj

Break Dance "rzondzi" :D. Próbowałem dawniej ale mi nie wychodziło :P, a tak poza tym to witaj ;]

witamy szanownego kuchcika! :P

No siema, siema.

Słuchasz dubstepu? Już Cię lubię ;) Tańczysz shuffle? Lubię Cię jeszcze bardziej, mimo że przygodę z shuffle dopiero zaczynam ;)

Jak to Ravy napisał "ludzie z gastronoma jednoczmy się" ;D Co do dubstepów to zacząłem przypadkowo od Skrillex'a. Przypadkowo bo KoRn ft ill. A "szuranie" mi się nie podoba... wgl mnie lepszy jest c-walk :)

Elo

Mam na Imie Damian lat 19 ;)

Mowia na Mnie Sopel/Soplii/Lejzik

Strasznie lubie gotować i do tego przypalic sobie weed i posluchac dobrych Dub`Stepow ;)

Gram w league of legend (nick SopliithcPL) i Wowa (nick Lejziksan or Lejzix or Soplii w zaleznosci na jakies postaci gram )

lubie tez freestylowac i pisac wiersze i skladac rymy ;)

trenuje tez akrobatyke/break dance/dnb step/Mallbourne Shuffle

dla fanów Anime ogladam . Naruto shippuuden / death note / devil may cry . Mojm zdaniem najlepsze Anime jakie mogło powstac w tych latach ;) bo co do dawnych czasow to Kapitan Tsubasa jeśli ktos pamieta

i chciałem wszystkich cieplo przywitac ;) tak cieplo jak pogoda dzisiejsza w Woj.łodzkim z ktorego pochodze ;)