Siemanko

Witam mam na imię Patryk i jestem nowy na forum.Interesuje się piłką nożną Grami komputerowymi 2 wojną światową i od biedy motoryzacją :P Aktualnie gram w 2 gry mmo jest to Allods Onlinei Wow na prywatnym serwerze.Mam zamiar jeszcze sprawdzic jeden tytul a mianowicie 9Dragons ale mi się nie spieszy :)

Lista mmo w które grałem-

Metin2-tak grałem...i to całkiem długo no ale ile można w to grać no nie?

4Story-według mnie średniak pograłem dobiłem 18lvli usunąłem.

Cabal Online-głównie przestałem grać dlatego że rozwiązanie z mapami mi nie pasowało.

Atlantica online-tylko to testowałem jednak walki w stylu turowym nie są dla mnie...

Runes of Magic-klonik wowa :) i to całkiem niezły klonik no ale po prostu mi się znudził po wbiciu 20 levela.

World of tanks-Nieraz jeszcze pogrywam :)

Vindictus-Closed World mi się nie podobał

I to by było chyba na tyle,pewnie o czymś zapomniałem no ale człowiek to tylko człowiek nie o wszystkim się pamięta :]

@GrucA Sunwell realm Stormrage

SIemka, na jakim servie grasz w wowa ? :D.

Witam, witam.

Nie szalej za bardzo, miłego forumowania.

Cześć. Miłego pisania na forum. ;)

Witom!

Siemanko, mam nadzieję że od nas nie uciekniesz :D

SiemaneRko ^^ Milego postowania

Czesc, milego pisania.

Cześć, o życze mile spędzonego czasu na naszym forum :)

Siemka, milego spedzania czasu na forum ;p

Witam mam na imię Patryk i jestem nowy na forum.Interesuje się piłką nożną Grami komputerowymi 2 wojną światową i od biedy motoryzacją :P Aktualnie gram w 2 gry mmo jest to Allods Onlinei Wow na prywatnym serwerze.Mam zamiar jeszcze sprawdzic jeden tytul a mianowicie 9Dragons ale mi się nie spieszy :)

Lista mmo w które grałem-

Metin2-tak grałem...i to całkiem długo no ale ile można w to grać no nie?

4Story-według mnie średniak pograłem dobiłem 18lvli usunąłem.

Cabal Online-głównie przestałem grać dlatego że rozwiązanie z mapami mi nie pasowało.

Atlantica online-tylko to testowałem jednak walki w stylu turowym nie są dla mnie...

Runes of Magic-klonik wowa :) i to całkiem niezły klonik no ale po prostu mi się znudził po wbiciu 20 levela.

World of tanks-Nieraz jeszcze pogrywam :)

Vindictus-Closed World mi się nie podobał

I to by było chyba na tyle,pewnie o czymś zapomniałem no ale człowiek to tylko człowiek nie o wszystkim się pamięta :]

@GrucA Sunwell realm Stormrage