Siemano ;D

Witam na imię mam Mateusz mam 15 lat . lubię grać w gry mmorpg szczególnie z nutką zręczności.

Moje Osiągnięcia

Metin2-62 lvl

Tibia- 49 lvl

rumble fighter- miałem 22 lvl ale zamkneli us i zaczynam na EU jak tylko otworzą OB

Talisman Online 29 lvl

Mam Nadzieje że na tym forum wypadnę lepiej niż na ostatnim ;]

Witaj, masz plus za sygne z Dragon Ball. ; )

Życzę miłego pobytu na forum.

Dlugo grales w metina i tibie. Taaak, to jest osciagniecie, ale czy pozytywne?

Czesc!

@ Dzz

Również nie trawię Tibii, ale czy osądzanie człowieka tylko po tym, że grał w Tibię czy Metina, jest poprawne etycznie? Zastanów się.

"Taaak, to jest osiągnięcie, ale czy pozytywne? " - to mnie dziwnie skierowało na trop osądzenia.

@topic

Witamy. Cóż, tej Tibii i Metina niektórzy nie przeboleją. Ignoruj ich. W każdym razie, miło mi powitać nowego użytkownika forum mmorpg.org.pl

Coś więcej o sobie mógłbyś napisać ;), Zdrastwajcie

@ DzzRównież nie trawię Tibii, ale czy osądzanie człowieka tylko po tym, że grał w Tibię czy Metina, jest poprawne etycznie? Zastanów się.

Wow, ale czy ja go osadzilem? Czytaj dokladnie. Napisalem tylko, ze nie ma czym sie chwalic i dawanie w dziale "osiagniecia" tekstu, ze nabil wysoki lvl w tibia, jest troche smieszne.

Yo powiem krótko . :}

ema zbyszard ;p

Cześć ;)

Witam ;P

Elo elo

Ja mam 30 lvl w tibi oraz mialem 36 lvl w metin2 i .. niegram bo to nuuudne wole wowa .

Grałem w te gry i co jestem dziecko neo czy cuś ? :P

Może i to nie są osiągnięcia ale poświęciłem na to sporo czasu czego teraz trochę żałuje bo nie opłacało się grać w te gry. I Powiem wszystkim że jeżeli mają mało czasu na grę to Rumble Fighter jest idealny ponieważ tam się lvl praktycznie nie liczy ;)

ave

Witam ;) Nie ważne w co grałeś, ważne jakim jesteś (sam siebie zaskoczyłem tym tekstem :P).

Gry w jakie grasz, okreslaja twoja osobowosc!

xD

A SOM POLACY???!!!

Nie powiedział bym że gry w jakie gram określają osobowość xD ponieważ nie wiem czy specialnie ale napisałeś SOM ;]

Jeju, przecie zartuje;p

to som czy nie?!

Nie som ! Tutaj same nyga

Witaj Karanolu =)

wiem że żartujesz ale som xD jest forum www.rumble-fighter.pun.pl

Siemano może i nie ciekawe osiągnięcia ale tutaj nikt cie za to nie będzie obrażał :)