Siemdero Szukam MMO

Siedzę na tej stronie od paru dni. Szukam Dobrego MMO niekoniecznie z dobrą grafiką i instalką ważącą 5 gb

Może coś w stylu talismana najlepiej grindówka. Sorry za spam nie udzielam się tutaj często a pewnie ktoś mi powie, że taki tematy już powstawały, jednak nie jestem wstanie przejrzeć całego forum i wszystkich gier z kolei: ) liczę na waszą pomoc :)

No i przydałaby się też ekipa do tej gry bo jak wiadomo samemu tak nudno się gra:)

Ja jestem dostępny codziennie po 16 kiedy wracam z pracy :) 5 !

Proponowałbym Ci Aiona... myślę, że powinien Ci się spodobać.

Sam nie spędziłem w nim dużo czasu ze względu na brak własnej grupy...

ale i tak byłem oczarowany. Myślę ze powinieneś spróbować :)

Powodzenia

lineage 2 :)

Lineage? grałem w to 5 lat i jakoś po tym co z tą grą zrobili nie mam zamiaru do tego wracać ;)

A przecież w Aionie nie ma niczego nadzwyczajnego :) a po drugie internet nie pozwoli mi na ściągniecie tego... bo bd to pobierał jakieś 3 dni jak za pierwszym razem

Zły dział. Zamykam.

Siedzę na tej stronie od paru dni. Szukam Dobrego MMO niekoniecznie z dobrą grafiką i instalką ważącą 5 gb

Może coś w stylu talismana najlepiej grindówka. Sorry za spam nie udzielam się tutaj często a pewnie ktoś mi powie, że taki tematy już powstawały, jednak nie jestem wstanie przejrzeć całego forum i wszystkich gier z kolei: ) liczę na waszą pomoc :)

No i przydałaby się też ekipa do tej gry bo jak wiadomo samemu tak nudno się gra:)

Ja jestem dostępny codziennie po 16 kiedy wracam z pracy :) 5 !