Szukam gier RPG w szczególności lub gier typu Destiny. Klasyki mogą być tylko żeby dało się je odpalić na Windows 8. Po prostu zależy mi gier na długieeee godzinnyyyyy mam nadzieje że pomoże.
Siemka czy ktoś poleci jakiś dobry tytuł
Hej, gra podobna do Destiny to np. seria Borderlands. Jeśli chodzi o RPG to możesz zagrać w Dragon Age, Wiedźmina lub jakiegoś The Elder Scrolls i oczywiście także (osobiście polecam) Dark Souls.
The Elder Scrolls Online
Zbytnio się nie rozpisałeś, ale borderlandsy powinny ci przypaść do gustu.
Z tym ESO poczekam może przejdzie na F2P w reszte grałem
Mi ostatnio przypadł Warframe, kiedyś była to dla mnie monotonna gra, lecz po roku dostała mnóstwo aktualizacji dzięki którym wsiąkłem w tę grę. Początki mogą być ciężkie, ale jak już się zrozumie o co chodzi wtedy płynie sama przyjemność z grania
+ Grafika
+ Optymalizacja
+ Losowo generowane lokacje (tak jak w diablo)
+ Global Eventy
+ Łatwo znaleść party (gra bardzo dużo ludzi)
+ Fabuła
+ Bardzo fajne rozwiązania typu własny statek, który jest naszą własną bazą czy kombinezony(które można zmieniać) zmieniające cały nasz styl gry albo globalny czat tylko dla danego kraju sprawia, że mimo instancjonowanej rozgrywki nie czujemy się sami
+ Całkiem spory zestaw misji
+ Baardzo fajny klimat mrocznego sci-fi
+- Dosyć spory grind
- Gdy zginiemy w danej misji to tracimy cały loot z niej
- Troszkę skomplikowana na początku
Szukam gier RPG w szczególności lub gier typu Destiny. Klasyki mogą być tylko żeby dało się je odpalić na Windows 8. Po prostu zależy mi gier na długieeee godzinnyyyyy mam nadzieje że pomoże.