Witam wszystkich . Nazywam się Michał, mam 14 lat i interesuję muzyką (Punk rock, hard rock, różne rodzaje metalu), grami mmo, grą na gitarze i jazdą na BMX'ie
. Przeglądam to forum od dłuższego czasu, i postanowiłem się zarejestrować. Nie jestem kłótliwym człowiekiem, więc myślę że problemu ze mną nie będzie
. Pozdrawiam
Siemka :DD
Witam! Na jakim grasz wiośle? (mam nadzieję ,że wiesz o co mi chodzi ).
Cześć. Już po awatarku pomyślałem że musisz mieć coś wspólnego ze sportami extremalnymi. Piąteczka za to leci ;P
Witam na forum A maasz/miałeś do czynienia może z jazdą na desce albo parkourem? I dołączam się do pytania crracked'a.
Cześć
Podpinam się do pytania Azraela ; ]
i siema
Haaaaaaaaaaaaaaaaai :]
Podłączam się pod pytanie Crracked'a
Siema. Miłego pisania na forum.
Witam na naszym forum
@crracked,
Wiosełko to cort x2 i piecyk Peavey Backstage. Taki trochę start zestaw, ale planuję go sprzedać i kupić corta kx5, bo w moim mostek tremolo mnie wkurza już, chociaż i tak go zablokowałem.
@Azrael
Deska i parkur mnie nie kręci . Teraz tylko bmx
.
odpinam się od pytania Azraela ;D
ema

Witam wszystkich . Nazywam się Michał, mam 14 lat i interesuję muzyką (Punk rock, hard rock, różne rodzaje metalu), grami mmo, grą na gitarze i jazdą na BMX'ie
. Przeglądam to forum od dłuższego czasu, i postanowiłem się zarejestrować. Nie jestem kłótliwym człowiekiem, więc myślę że problemu ze mną nie będzie
. Pozdrawiam