Siemka :DD

Witam wszystkich :D . Nazywam się Michał, mam 14 lat i interesuję muzyką (Punk rock, hard rock, różne rodzaje metalu), grami mmo, grą na gitarze i jazdą na BMX'ie :D . Przeglądam to forum od dłuższego czasu, i postanowiłem się zarejestrować. Nie jestem kłótliwym człowiekiem, więc myślę że problemu ze mną nie będzie :lol: . Pozdrawiam :)

Witam! Na jakim grasz wiośle? (mam nadzieję ,że wiesz o co mi chodzi :)).

Cześć. Już po awatarku pomyślałem że musisz mieć coś wspólnego ze sportami extremalnymi. Piąteczka za to leci ;P

Witam na forum :D A maasz/miałeś do czynienia może z jazdą na desce albo parkourem? I dołączam się do pytania crracked'a.

Cześć

Podpinam się do pytania Azraela ; ]

i siema :D

Haaaaaaaaaaaaaaaaai :]

Podłączam się pod pytanie Crracked'a :D

Siema. Miłego pisania na forum. :)

Witam na naszym forum :)

@crracked,

Wiosełko to cort x2 i piecyk Peavey Backstage. Taki trochę start zestaw, ale planuję go sprzedać i kupić corta kx5, bo w moim mostek tremolo mnie wkurza już, chociaż i tak go zablokowałem.

@Azrael

Deska i parkur mnie nie kręci :D . Teraz tylko bmx :).

odpinam się od pytania Azraela ;D

ema

warn_ico.png
Za odkopywanie tematu sprzed prawie 2 miesięcy. - Cree

Witam wszystkich :D . Nazywam się Michał, mam 14 lat i interesuję muzyką (Punk rock, hard rock, różne rodzaje metalu), grami mmo, grą na gitarze i jazdą na BMX'ie :D . Przeglądam to forum od dłuższego czasu, i postanowiłem się zarejestrować. Nie jestem kłótliwym człowiekiem, więc myślę że problemu ze mną nie będzie :lol: . Pozdrawiam :)