Siemka ;P

Yo!!!! Mam na imię Karina (mam nadzieję że tu piszą jakieś dziewczyny, nie chce być sama xDDD ) i lat 14. Ze Szczecina jestem. Interesuję się informatyką (wiem że to nie typowe dla dziewczyn ;P, ale cóż life is brutal), muzyka itp. Po co przylazłam na to forum xdd? : ponieważ od niedawna interesuje MMORPG-ami i jest to moim zdaniem najlepsze forum poświęcona takim typom gier ;]]]. Więcej nie powiem xddd.... Bo pewnie nie komu nie chciało by się czytać, a mi pisać xDD

WITAM WSZYSTKICH !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Witam na forum

P.S: Szkoda, że już nie nalicza tu postów :P

mogłeś więcej napisać xDD

No dobra. Witam Cię Karino na naszym forum o grach mmorpg. Masz bardzo ładne imię :) Mam nadzieję, że będziesz się udzielać w życiu forum. Życzę Ci, abyś została w przyszłości moderatorem :* Pozdrawiam :)

Czy zostanie? Zobaczymy - Witamy...

Witamy cię na tym pięknym forum :lol::lol::lol: . PS 3 błędy w poście to warn (ostrzeżenie)

nie oto mi chodziło xDDD

Nie to tylko takie powiedzmy , ostrzeżenie ale tutaj nad ortografią czuwa Mr.Hania a 3 ostrzeżenia i nie można pisać na forum . Tylko mówię ci żeby nie było niespodzianek. A o co ci chodzi pomogę odpowiem

Jej chodziło pewnie o mojego posta ;)

Witam Cię. Nareszcie troche piękna weszło do naszego forum ^^ (piękna w sensie płci ;p)

Pozdrawiam i powodzenia...? xD

aha kumam trzeba ostrzec nowych o rygorystycznych przepisach

ale z tym pięknem pojechałeś xDD ale miło, miło ;P

Damian ja aż takich błędów jak "ktury" nie robię :mrgreen:. Wiec myślę że mi to nie grozi xDD mozilla mi poprawia xP

a pro po moderatora, to byłabym kiepskim uwierzcie mi ^^

Dała byś sobie rade . Ale do prostych zadań to raczej nie należy

nie znasz mnie jeszcze, więc nie wiesz ;PPP

Każdy, by dał radę po krótkim szkoleniu u RmK albo u Mr.Hania ;P

to muszę się zapisać xDD

Nie ,nie bym tego nie przeżył

aż tak źle??? ;P

No RmK może jeszcze ale MR.Hania jest straszny

kazanie prawi czy coś xddd???