@ 2up no ;] w końcu ktoś ,kto nie slucha muzyki zrobionej na mixerze xD
kojarzysz moze ensiferum, in flames ?
@ 2up no ;] w końcu ktoś ,kto nie slucha muzyki zrobionej na mixerze xD
kojarzysz moze ensiferum, in flames ?
Mr.Hania to pewnie dlatego nie ma tutaj naliczania postów
Luuudzie co z wami!!!! panienka wpada na forum a wy jak psy do miesa juz gg(brawo damian nie wiem czy 024 ma cos wspolnego z twoim wiekem bo jak tak to przeginka
) Potem polecial krakers.... a Dico mysli ze bedzie lepszy
zaaal
dajcie biednej dziewczynie spokój i wracac do pisemek
Nastepny pewno ja zaprosi do wpolnej gry
Siema Sierotko ... sierotko dziwnie to brzmi ale ok
napisalas ze interesujesz sie informatyka i ze to niby dziwne... trust me znam panne ktora ktora sie zajmuje hakerka i robi to calkiem dobrze:) Albo zobacz na nasza Hanie tez interesuje sie komputerami (taak wiem hania to facet jaja se robie)
Mam nadzieje ze zostaniesz u nas i nie bedziesz zwracac uwagi na tych.. samcow
A WY ZAMIAST SIEGAC MOTYKA SLONCA byscie pomogli pannie wybrac jakas gre by nie musiala zakladac tematu "szukam MMO"
Pozdro
sierotka_xD, Ograniczaj emoty.
Cześć.
dobra, postaram ograniczać się co do emotów
i bedzie wszystko ok witamy nowa userke
Co to o fotkę nie można zapytać? Jestem dla ciebie za stary :mrgreen:
nie mówiłam, że kogoś szukam to po pierwsze xd, a foty to i tak nie dam
Lol to ja juz niewiem to forum o MMO czy portal randkowy:D?
to oni mają jakieś chore skojarzenia, więc nie do mnie pretensje
Ej ja nie zarywałem , mam dziewczynę w przeciwieństwie do ciebie broda. A o numer gg mam prawo zapytać jeżeli myślisz że to zarywanie to jesteś niepełno sprytny . Nie mieliście się do kogo przyczepić .
Ej ja nie zarywałem , mam dziewczynę w przeciwieństwie do ciebie broda. A o numer gg mam prawo zapytać jeżeli myślisz że to zarywanie to jesteś niepełno sprytny . Nie mieliście się do kogo przyczepić .
Yhy alez oczywiscie
PS: Do modow - tak wiem naruszylem regulamin mea kulpa
//To jest przedstaw się - tutaj za coś takiego nic nie bede dawał bo i tak posta za to nie masz... Zresztą, jak chcesz to Ci dam bana na 48h...? Jak Ci tak zależy... - RmK
Po 1. Skąd wiesz, że broda nikogo nie ma...
po 2. Sądząc po twoich wypowiedziach 024 przy twoim nicku raczej nie oznacza twojego wieku...
Bo to jest mój szczęśliwy numerek , czemu musi oznaczać mój wiek ??? To po co czepiał się mnie może z tym numerem GG to trochę nie zrozumieliście ale to nie powód żeby mówić ze zarywam , no nie ?
Krakers nie przyczepiaj się do wieku, młodszy czy starszy nie oznacza się inteligencją!
Tak się czepia to do jego wiadomości mam 13 lat za 5 miesięcy 14
Memory 5 , Siara. I wszystko jasne
Ludzie jak macie tak pisać i pisać nie w temat to idźcie na czaterie
Witam nową userkę mam nadzieje że zbyt szybko nie odejdziesz i nie będziesz łamać regulaminu
mam nadzieję, że wyjaśniliście już tę sprawę
Hehehe dobra koniec z offem
mam nadzieję, że wyjaśniliście już tę sprawę
Dobra mloda sieemka i wogole. A teraz powiedz(bo niby zaczynasz z MMO) jakie MMO by cie zainteresowalo? Co by musialo miec?